Moje matka se nedokáže chovat přiměřeně. Není schopna neporušovat hranice druhých lidí, zatímco svá práva dobře zná. Mou ženu nikdy neměla ráda. Nebyl k tomu žádný zvláštní důvod. Myslím, že to bylo proto, že na ni žárlila. Jsem její oblíbený syn.

Před několika týdny se mé ženě narodila dcera.

Matka chtěla být u porodu přítomna, ale moje žena s tím nesouhlasila. Když moje žena rodila, matka dělala na chodbě rozruch, protože nesměla být u porodu.

Pokaždé, když nás matka navštívila doma, hledala něco, na co by si mohla stěžovat. Kritizovala mou ženu, že je hrozná hospodyně. Byla si také jistá, že bude špatnou matkou.

Když to moje žena slyšela, velmi se rozčílila a řekla: Prosím, už nikdy nechoď ke mně domů! Těžko se jí za to mohu divit. Koneckonců pro nikoho není příjemné, když ho někdo soudí a ponižuje.

Nakonec, když byla moje žena propuštěna z nemocnice a vrátili jsme se domů, rodiče projevili přání vidět svou vnučku.

Moje žena jim dovolila přijít, ale pod jednou podmínkou - že tchyně bude držet jazyk za zuby. Matka slíbila, že bude mlčet. Jakmile však přijela, začala všechno kritizovat:

Proč je dvůr tak špinavý? Líbí se vám bydlet v chlívku? Nestydí se vaše žena? Měli jste alespoň uklidit, než přišli hosté.

Manželka se neudržela a hned řekla, že ji k nám domů nepustí a že tchyně svou vnučku dlouho neuvidí.

Po několika týdnech už nás stihli navštívit všichni příbuzní. Dokonce i můj táta. Moje matka nás nenavštívila. Moje žena z toho není vůbec rozrušená. Celou dobu jsme byli s dcerou doma. Koneckonců nemusíte s dítětem chodit od prvního dne.

Jednou šla manželka k lékaři a já zůstal s dcerou doma. Myslel jsem si, že bych mohl pozvat matku, když manželka nebyla doma. Matka hned přišla. Ale upozornil jsem ji, že má jen dvě hodiny, než se manželka vrátí. Až na to, že se jí vůbec nechtělo odejít. Žádal jsem ji o to různými způsoby.

Viktorie přišla domů a uviděla tchyni, jak hlídá dítě. Nakonec se rozzuřila - začala křičet, plakat, nadávat a vyhánět ji z domu.

Rozzuřil jsem se a křičel na manželku, aby se uklidnila, protože je to také moje dcera. Takže mám právo rozhodovat o tom, kdo ji může vídat a kdo ne. A nikdo mi to nebude zakazovat.

To vedlo k tomu, že nás manželka i s matkou vyhodila z domu. Nechtěla mi dovolit, abych se vrátil. Nyní žiji u svých rodičů. Nevím, kdy se manželka konečně vzpamatuje a uklidní.

Hlavní foto: youtube