Každý z nás alespoň jednou v životě lhal. Existují naivní lidé, které je velmi snadné oklamat, ale představitelům těchto čtyř znamení zvěrokruhu je téměř nemožné lhát.

Každý, kdo se chce naučit prokouknout lidi, by měl začít analýzou toho, jak muži a ženy lžou podle svého znamení zvěrokruhu. Přístup ke klamání je u silnějšího a krásnějšího pohlaví odlišný, ale svým způsobem zajímavý.

Rak

Rakové jsou obratní lháři a manipulátoři, takže se sami nedají oklamat. Jak se říká, abyste někoho přistihli při lži, musíte se také stát lhářem. Zástupci tohoto znamení jdou velmi důsledně za svým cílem, takže se na cestě k úspěchu vždy snaží získat co nejvíce užitečných dovedností. Rozumět lidem se učí už od dětství. To jim umožňuje předvídat lež ještě předtím, než se ji partner rozhodne říct. Raci mohou také ukolébat bdělost lidí tím, že předstírají, že o vztazích a obchodních jednáních nic nevědí. Raci patří mezi nejprohnanější znamení zvěrokruhu, což jim umožňuje být o krok napřed před nepřáteli a špatnými úmysly a předvídat všechny jejich kroky.

Panna

Panny umí dobře vycítit náladu člověka, jeho emoce. Chcete-li oklamat Pannu, musíte být zkušený lhář s mnoha zkušenostmi, protože pokud se zástupci tohoto znamení s danou osobou alespoň krátce znají, jejich intuice jim okamžitě napoví, že se daná osoba snaží lhát. Hrát si s Pannami na kočku a myš je zbytečné, protože okamžitě vycítí, že něco není v pořádku. Pokud jste již byli přistiženi při lži, nemyslete si, že vám to projde znovu. Panny jsou opatrní a rozvážní lidé, kteří nikdy nezapomínají na zradu, lži a urážky.

Štír

Astrologové upozorňují, že Štíři mají velmi vyvinutý šestý smysl. Je to jejich hlavní zbraň v boji proti lhářům. Štír dokáže snadno porovnat to, co člověk říká, s tím, co skutečně existuje, protože zástupci tohoto znamení jsou velmi inteligentní. Mají neuvěřitelnou paměť, která jim pomáhá odhalit nepoctivé lidi. Navíc Štíři nebudou jen tak mlčet: budou se snažit přijít pravdě na kloub. V tom jim pomohou návodné otázky a silný tlak energie, který může zlomit každého.

Kozoroh

Kozorozi jsou velmi pozorní. Málokdy si dovolí přehlédnout důležité drobnosti, protože vědí, že na nich hodně záleží. Jestliže velkou lež dokáže rozpoznat i amatér, malý podvod je pro většinu z nás příliš obtížné rozpoznat. Kozorozi jsou schopni odhalit jakoukoli nepravdu. Nezapomínají si ověřovat pravdivost faktů, výroků jiných lidí. Jsou zodpovědní za vše, co se kolem nich děje, takže žádné slovo nezůstane bez povšimnutí. Kozorozi si okamžitě všímají narážek nebo překrucování faktů.

Hlavní foto: volkovysk.by