Manželé z Anglie si pořídili miniaturní štěňátko, které po 12 měsících hodně vyrostlo. Nyní se majitelé obávají, že obří pes ještě poroste, protože ještě trochu a budou mu muset koupit samostatný byt...

Tiffany Kingdonová a Liam Griffin žijí v Coventry ve Spojeném království. Před rokem a půl si mladí manželé pořídili malého domácího mazlíčka, o kterém se domnívají, že je to plemeno kakadu. Jedenáctitýdenní štěně stálo Brity dva tisíce liber, v rublech je to více než dvě stě tisíc! Mládě tohoto plemene je křížencem kokršpaněla a pudla. Kokršpanělé jsou obvykle malí, velikost dospělého psa se pohybuje od 25 do 40 centimetrů.

foto: lemurov.net

Pes dostal přezdívku Vinnie. Zpočátku byli majitelé překvapeni a potěšeni, jak rychle jejich mazlíček roste. Věřili, že výsledkem je dobrá výživa. O rok později se však radost majitelů viditelně zmenšila, když se před nimi místo malého domácího psa objevil 32kilový pes velikosti člověka.

foto: lemurov.net

Teprve tehdy si Tiffany a Liam uvědomili, že k nim chovatel nebyl upřímný. Majitelé doufali v psa, který by nevážil více než 6 kilogramů, ale dostali obra o váze malého nosorožce.

Majitelé tohoto úžasného psa se snaží nezoufat. Jejich největší starostí je, aby Vinnie nerostl tak rychle, protože už je to obr.

foto: lemurov.net

Aby majitelé zjistili, jaké rasy Vinnie je, provedli test DNA. Výsledky ukázaly, že místo kokršpaněla byl pudl zkřížen s irským setrem, jehož velikost dosahuje až 67 centimetrů. A pak už bylo všechno jasné.

foto: lemurov.net

Přestože se očekávání majitelů ohledně velikosti zvířete nenaplnila, neznamená to, že je Vinnie méně milován. Majitelé se psa nehodlají vzdát, koneckonců se o něj starají i nadále.

Hlavní foto: lemurov.net