Seznamte se s Angelinou. Před několika lety se ostříhala na bob a velmi jí to slušelo. Později si však žena kvůli práci a spoustě různých rodinných povinností nemohla najít na salon čas. Kromě toho neměla ani velkou chuť pečovat o svůj vzhled. Čas od času si naše hrdinka sama namalovala šedivé vlasy, a to by bylo nejspíš všechno.

Náhodné setkání se starým přítelem však vše změnilo. V určitém okamžiku se stará kamarádka rozhodla o sebe začít pečovat: znatelně zhubla, začala sportovat, nechala se ostříhat do moderního účesu, změnila šatník a začala vypadat mnohem mladší. Pak si Angelina náhle uvědomila, že je důležité se o sebe postarat.

foto: laykni.com

Inspirována příkladem své kamarádky se Angelina vydala do kosmetického salonu, aby se konečně rozloučila se svými dlouhými a nepoddajnými vlasy. Myslela si, že horší to určitě nebude, protože předchozí účes byl prostě nepohodlný, dal se udělat jen culík nebo drdol.

Angelina si prohlédla několik katalogů a překvapila pána svým výběrem: skřítek! Po mnoha letech s dlouhými vlasy se málokdo rozhodne mít vlasy tak krátké. Kadeřnice se ženy několikrát zeptala, ale ta byla odhodlaná.

foto: laykni.com

Angelina má krásné rysy obličeje, takže otevřený krk a brada vůbec neruší, ale naopak přidávají něco neobvyklého.

Kadeřník jedním sebejistým pohybem ostříhá Angelině vlasy téměř ke kořínkům. Nezapomenutelné emoce! Ale nelituje toho - je připravena na změnu.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Zadní část hlavy je připravena! Vypadá to, že zbývá méně než pár centimetrů... Takové změny skutečně vyžadují odvahu.

foto: laykni.com

Vpředu zůstala poměrně dlouhá třásně, kterou bylo třeba doladit…

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Když byl účes hotový, přišel čas na barvu. Tmavě kaštanový odstín už Angelinu nudil a nahradil ho tmavší a sytější. Nyní je z ní snědá brunetka a je to přesně to, co tmavá pleť a hnědé oči potřebují.

foto: laykni.com

A nakonec: sušení a styling. Přestože Angelina už nemá na hlavě mnoho vlasů, potřebuje zvýšenou péči.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Nyní se žena bude muset naučit, jak si upravit třásně na jedné straně, ale výsledek rozhodně stojí za tu půlhodinu navíc před zrcadlem.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Myslíme si, že Angelině nový účes velmi sluší - vypadá o 10 let mladší.

Hlavní foto: laykni.com