Čas je neúprosný a někdy mění lidi k nepoznání. Tina Turner je již dlouho legendou a skutečnou královnou rokenrolu. Bohužel v posledních letech musel zpěvák projít hned několika zkouškami. A tyto potíže se nemohly neprojevit na Tinině vzhledu.

Jednaosmdesátiletý Turner prošel mnoha zkouškami. Zpěvačka prodělala transplantaci ledviny, mrtvici a bojovala s rakovinou. Velkým šokem pro ni byla i ztráta syna. Již dříve Tina oznámila svůj odchod ze showbyznysu. Řekla, že je nesmírně hrdá na to, že má fanoušky, kteří obdivují její práci a život. A na to všechno můžeme být skutečně hrdí. Fanoušci přijali zprávu o idolově odchodu z pódia s respektem.

Ještě před několika lety působila Tina dojmem atraktivní a kvetoucí ženy s přitažlivými tvary. Na fotografii z roku 2019 vypadá svěže a mladší, než je její věk. Na zpěvaččině účtu na Instagramu se nové příspěvky objevují velmi zřídka, takže nejnovější fotografie vzbudila rozruch a potěšila fanoušky.

Na fotografii stojí Tina před velkou obrazovkou ve svém obývacím pokoji. Turner je mimo záběr kamery, takže nejsou jasně vidět rysy jejího obličeje a její postava je skryta pod volným tmavým oblečením. Na hlavě královny rokenrolu je paruka. Vzhled se zřetelně změnil, ale postoj bojovníka se zaťatými a zdviženými pěstmi dává tušit charakterové rysy odhodlané a odvážné Tiny.

Natáčení bylo načasováno tak, aby se shodovalo s vydáním dokumentárního filmu s příznačným názvem "Tina": Turner se rozhodla oznámit premiéru na svém účtu. Napsala, že je nesmírně šťastná, že se o film může se všemi podělit. Při sledování koncertů a vystoupení si zpěvačka zavzpomínala na minulost a znovu prožila okamžiky ze svého života, na které stojí za to být hrdá. Umělkyně přiznala, že zpívala a tančila ve svém obývacím pokoji.

Mnoho fanoušků bývalou popovou divu nepoznalo. Někteří pochybovali, že na fotografii je skutečně Tina. Jiní poznávali známé rysy obličeje, i když pozměněné. Věrní fanoušci Tině vyznávali lásku a obdiv. A to, že se zpěvačka odvážila vystoupit před veřejností po tolika útrapách, kterými si prošla, si rozhodně zaslouží respekt.

Hlavní foto: lemurov.net