Nedávno jsem brouzdal po internetu a prohlížel si fotky - v podstatě všechno jako obvykle. Viděl jsem obrázek velmi atraktivní dívky.

Ukázalo se, že je tak krásná, že mě to překvapilo. Nakonec jsem se rozhodl zjistit o ní víc. Ukázalo se, že je to dcera Monicy Bellucci!

foto: binokl.cc

Celkově mě tato herečka a modelka vždy udivovala svým vzhledem. Snad každá žena chtěla být jako ona. Šestnáctiletá dcera Deva však pravděpodobně brzy zastíní svou matku. Ta dívka je už teď krásnější než Monika.

foto: binokl.cc

Mimochodem, Bellucciová porodila Devu ve 40 letech, což je poměrně pozdě. Její jméno znamená "božská". A podle znamení zvěrokruhu je také Panna. Mimochodem, když vybírala jméno pro svou dceru, nikdo neznal jeho význam.

foto: binokl.cc

Porovnáme-li fotografie Moniky a Devy, můžeme říci, že dcera se podobá své matce v nejlepších letech. Bellucci starší všechny přiváděla k šílenství svými neuvěřitelně krásnými vlasy, upravenými rysy obličeje a neuvěřitelnou přitažlivostí. Rozdíl mezi příbuznými však zjevně existuje a je viditelný.

foto: binokl.cc

Deva se stejně jako Monica věnuje modelingu. Ačkoli je poměrně mladá, o její práci je již zájem. Přední značky to rozjíždějí. Takhle se hádali kvůli její matce.

foto: binokl.cc

Mimochodem, Deva se v tomto oboru poprvé vyzkoušela už ve 13 letech. Pak ji rodiče poslali do školy pro modelky. Nyní je dívka často k vidění na obálkách časopisů. Loni se zúčastnila milánského týdne módy, kde reprezentovala značku Dolce & Gabbana. Je třeba říci, že právě s touto značkou podepsala svou první smlouvu, což lze považovat za obrovský úspěch.

foto: binokl.cc

Obliba Devy roste úžasným tempem. Myslím, že brzy začne krotit herectví, takže se můžeme těšit na její vystoupení na obrazovkách. V každém případě k tomu má všechny údaje a možnosti.

foto: binokl.cc

Instagram dcery Moniky si objednalo více než 100 000 lidí. Nedávno sdílela fotografii se svým přítelem.

Pokud mluvíme o Deviných rodičích, bohužel se rozvedli. Každý z nich si našel nového životního partnera. Monica se seznámila s umělcem a Vincent navázal další románek s modelkou.

foto: binokl.cc

Hlavní obrázek: binokl.cc