Obliba malého Harlena se dostavila velmi brzy. Mnozí věří, že chlapec je předurčen k budoucí slávě, ale ne všem se jeho práce líbí.

Harlenova maminka je profesionální fotografka. Inspirací se stala, když se jí narodila dcera. Žena začala pro holčičku pořádat focení. A když se jí narodilo druhé dítě, vytvořila mu účet na Instagramu, který v poměrně krátké době sledovalo více než dvě stě tisíc lidí. Chlapec byl symbolicky označen za nejkrásnější dítě internetu. Vždyť ani dědicové mnoha světových celebrit se nemohou pochlubit takovými výsledky.

Od této chvíle maminka dvakrát týdně zveřejňuje fotografie se svým synem, na kterých pózuje v oblečení nebo s hračkami, které jim značky posílají zdarma jako reklamu na své výrobky.

Ale samozřejmě existují lidé, kteří pravidelně píší negativní komentáře. Někteří uživatelé ženu obviňují z týrání jejího syna. Trápí ji to už dost dlouho.

Časem se ale rozhodla, že nedělá nic špatného. Koneckonců, dítě se rádo fotí. Má pravidlo - nenutit ho do práce, když má špatnou náladu. Také díky této činnosti je neustále zásobován potřebnými věcmi. A nelze si nevšimnout, jak šťastně světlovlasý anděl s modrýma očima vypadá.

Hlavní foto: lemurov.net