Jeho pěstouni ho opustili v nemocnici a chlapec je už nikdy neviděl.

Peter Mutabazi měl velmi těžké dětství. Narodil se a vyrostl v malé vesnici na hranicích Ugandy a Rwandy. Petrova rodina žila velmi chudě, a tak musel od svých čtyř let pomáhat matce, která si sama pěstovala potraviny. Navíc v blízkosti jejich domu nebyla ani čistá voda, takže děti chodily pro vodu 2-3 hodiny. Jednou v noci, když bylo Petrovi deset let, ho otec poslal koupit cigarety. Cestou domů začalo pršet a cigarety zmokly. Chlapec věděl, že nesmí jít domů, protože by ho tam zbili. Rozhodl se utéct. Petr prošel mnoha výzvami a zkouškami, aby přežil.

foto: storyfox.ru

Nyní žije v Oklahomě (USA) a založil realitní společnost. V domě, kde bydlel, byly dvě prázdné ložnice a on věděl, že na světě je mnoho dětí, které potřebují pomoc. Proto se obrátil na adopční agenturu a stal se "dočasným rodičem". Tito opatrovníci jsou ve Spojených státech přidělováni dětem, jejichž trvalý pobyt ještě nebyl stanoven. Jednoho večera mu zavolali a nabídli mu, aby si chlapce vzal na víkend. Peter s radostí souhlasil. Ukázalo se, že Anthonyho poslali do sirotčince, když mu byly pouhé dva roky. Poté ho adoptovala rodina, u které žil téměř deset let.

foto: storyfox.ru

foto: storyfox.ru

Jednoho dne ho však jeho pěstouni opustili v nemocnici a chlapec je už nikdy neviděl. Později vyšlo najevo, že se rodina vzdala rodičovských práv k dítěti. Když se Peter dozvěděl o Anthonyho osudu, byl tak šokován, že se rozhodl chlapce za každou cenu adoptovat. "S adopcí jsem neměl žádné problémy. Trvalo mi to déle, ale věděl jsem, že to bude můj syn... O tak dospělého chlapce nebyl zájem," říká šťastný a plnohodnotný otec.

foto: storyfox.ru

foto: storyfox.ru

Hlavní foto: storyfox.ru