Anna Yunsonová žije ve Spojeném království a má skutečně zlaté ruce. Tato úžasná vyšívačka vyrábí velmi neobvyklé ploty z drátků. Dělá to na drátech v pravém slova smyslu. Tyto ploty jsou opravdu velmi originální.

foto: laykni.com

Anna přiznává, že už od dětství ráda něco vytváří rukama. A pak koutkem oka zaslechla, jak se někdo snaží uplést plot. Zpráva ji zaskočila, ale rozhodla se, že se pokusí něco takového vytvořit pro sebe.

Aby to mohla udělat, potřebovala alespoň správné nástroje. Našla ty největší dráty a koupila silný černý provázek, který se používá na rybářské sítě.

foto: laykni.com

Od nápadu k dokončení plotu neuplynulo mnoho času a nový plot už bylo možné obdivovat. Když sousedé uviděli tuto krásu, požádali Annu, aby ji zopakovala i pro ně. Jakou měla žena radost, že lidé kolem ní oceňují její práci! S radostí začala pracovat na tvorbě plotu pro své přátele.

foto: laykni.com

Po nějaké době se na několika ulicích v Annině rodném městě objevily pletené krajkové ploty. Vypadají velmi krásně a zároveň dobře splývají se stromy a různými rostlinami, protože jsou velmi jemné a dobře ošetřované.

foto: laykni.com

Anna Yunsonová je opravdu šťastná, protože dělá to, co ji baví, co je prospěšné a těší lidi kolem ní. Kromě toho, mít takové obrovské dráty a dělat na nich je skvělé cvičení, které má velmi příznivý vliv na zdraví.

foto: laykni.com

Je třeba poznamenat, že vytvoření jednoho takového plotu trvá Anně asi tři týdny.

Hlavní foto: laykni.com