Astrologové identifikují několik zástupců zodiakálního kruhu, kteří mají schopnost vyvolat obrácenou karmu, což významně ovlivňuje osud lidí v jejich okolí.

Pokud si náhle, z nelibosti nebo v návalu emocí, něco "vyžádali", jistě se to k adresátovi dostane. Navíc vám v tom pomůže samotný vesmír.

Karma není jednoduchá věc. Jsou chvíle, kdy člověk zůstane za všechny své činy nepotrestán, jako by byl nedotknutelný. Nicméně karma může ovlivnit i další generace této osoby, a to děti a dokonce i vnoučata.

Ale díky lidem, kteří jsou schopni karmické pomsty, může člověk dostat to, co si zaslouží, mnohem rychleji. Promluvme si podrobněji o představitelích zodiakálního kruhu, kteří to dokážou.

Zástupci znamení zvěrokruhu Býk nikdy nepředstavují hrozbu. Lidé tohoto znamení jsou často podceňováni a považováni za snadný cíl.

Dar karmického obratu Býka se projeví, když dojde trpělivost. Jejich "přání" rychle nabývají účinnosti a okamžitě se dostávají k adresátovi.

Čím je Býk agresivnější, tím rychleji se mu dostane trestu. Navíc pachatel dostane přesně tolik, kolik sám způsobil. Vše se vrací jako bumerang, ale situace se může zvrtnout i opačně. Přeje člověku dobro, štěstí a prosperitu, Býk mu automaticky posílá jen pozitivní energii, ale takové okamžiky se objevují pouze v tomto období, kdy se oba milují a oceňují se navzájem, upřímně sympatizují s druhým.

Zástupci znamení zvěrokruhu Vodnáře se vyznačují neomezenou silou myšlení. Tato schopnost poskytuje mnoho možností. Zároveň jsou Vodnáři schopni splnit si jakýkoli sen a snadno ovlivňují běh událostí.

Do značné míry to závisí na tom, jak moc umí zástupce kruhu zvěrokruhu řídit své sny, chápat a cítit sám sebe.

V případě Vodnáře platí, že čím je emotivnější, tím rychleji dosáhne svého cíle. Pokud například zástupce znamení přeje nemocnému zdraví, jistě se v blízké budoucnosti začne uzdravovat.

Zvláštností zástupce vzdušného znamení je, že jediným úsměvem dokáže člověka zbavit strachu. Síla karmického návratu ve Vodnáři je velmi silná. Pachatelé zla navíc dostávají trojnásobnou odměnu. Představitel znamení si musí pouze představit, co by se mělo stát nepříteli, a vesmír jeho přání okamžitě splní. Síla návratu karmy je silnější, pokud je Vodnář velmi rozzlobený. I když je pachateli náhle odpuštěno, karmický návrat nelze odčinit.

Z tohoto důvodu musí Vodnáři o lidech přemýšlet nebo mluvit opatrně, protože mohou způsobit škodu, aniž by o tom věděli.

Lidé narození v souhvězdí Blíženců nikdy nezapomenou, pokud jste jim ublížili. Zároveň Blíženci snadno spustí mechanismus karmické odplaty, aniž by to dali najevo.

Dokážou svou pomstu pachateli představit tak barvitě, že se v životě velmi rychle naplní. Kromě toho je toto znamení vybaveno schopností hypnózy. Tímto způsobem mohou Blíženci získat od člověka vše, co chtějí.

Zástupci znamení jsou chráněni neviditelnými silami. Zdá se, že jsou neustále podporováni, vedeni tak, aby překonali všechny překážky, a představitele tohoto znamení lze nazvat oblíbenci vesmíru. Z tohoto důvodu Blíženci ani nemusí přemýšlet o pomstě, pachatel sám dostal to, co udělal.

Za zmínku stojí, že mají určitou schopnost, která jim umožňuje měnit směr a chránit své blízké před jakýmkoli nebezpečím.

Hlavní foto: volkovysk.by