"Vnější svět" vždy ukazuje zrcadlový obraz toho, jak se chováme sami k sobě....

Nemluvíme o vzhledu nebo věku. Mluvíme o emocionálních sděleních, která ženy někdy vědomě či nevědomě přenášejí.....

Kdyby se muži spřátelili a začali se dvořit pouze krásným ženám - rozhlédněte se kolem sebe, neviděli bychom páry složené z různých mužů a velmi odlišných (vzhledově i vnitřně) žen!

Kdyby muži chtěli jen "mladé", pak by se ženy po čtyřicítce, padesátce a dokonce šedesátce nevdávaly a nezakládaly rodiny, že?

Jinými slovy, můžeme se domnívat, že to není proto, že by dívka nebo žena nebyla atraktivní nebo zajímavá, když jí muži nevěnují pozornost nebo se s ní nechtějí přátelit!

To, co se můžeme pokusit definovat a přijmout za své, je pochopit, že "okolní svět" nám vždy nastavuje zrcadlový obraz toho, jak se chováme sami k sobě.

Dívky, se kterými se nekamarádí, často vysílají (vědomě či podvědomě) "světu" podobné vzkazy:

1. Muži jsou podvodníci, podvodníci a obecně by se od nich nemělo očekávat nic dobrého;

2. Kdyby se mi začali dvořit a pak viděli a zjistili, že jsem nezajímavá osoba a navíc nudná - to by bylo hrozné, není možné, aby mě poznali lépe;

3. Už jsem byla ve vztahu, kde mě zneužívali, nedopustím, aby se to opakovalo;

4. Muži zlenivěli. Potřebují, aby žena dělala všechno sama, a to mi nevyhovuje;

5. Muži mě určitě využijí a opustí, protože to je jejich přirozenost a dělají to všichni ženám.....

To je jen několik příkladů, které "nutí" dívky a ženy, aby se před muži citově uzavřely, snažily se je nevnímat, "schovávat" se před nimi, mít k nim negativní postoj - a právě tyto (a podobné) myšlenky a pocity "dělají" ženy pro muže neviditelnými.

To znamená, že to není dívka (žena), která je pro muže nepřitažlivá kvůli nějakým vnějším vlastnostem, ale její emocionální sdělení, které "říká": "Drž se ode mě dál!".

Abyste se ho zbavili, musíte si přiznat, že ho máte, a začít se ho zbavovat.....

Hlavní foto: esotericblog