Každý chce na tomto světě najít svou „spřízněnou duši“, se kterou mu bude dobře a příjemně. Astrologové říkají, že ve vztahu každý partner plní svou roli. Obvykle se jeden z nich prostřednictvím svého partnera očistí a zbaví neřestí, jeho duše se zbaví nemorálních tužeb a myšlenek. Páry se tedy vybíraly podle znamení zvěrokruhu, která jsou podle astrologa spojena osudem.

První místo

Není žádným tajemstvím, že lidé narození ve znamení Ryb jsou až příliš uvolnění a je pro ně obtížné se v pravou chvíli soustředit. Ryby v životě čekají na příležitosti, ale když dojde na akci, nedokážou se pohnout z místa a příležitosti jim proklouznou mezi prsty. Rybám chybí asertivita a aktivita.

Aby Ryby nebyly tak bezmocné a lhostejné, osud je tlačí do života s Pannou. Jak víte, Panny se vyznačují snahou o dosažení cílů. Panny navíc nenechají Ryby žít v klidu, aktivizují je a nutí je něco dělat, aby realizovaly plány a projekty. Panny nejsou náchylné k vytržení a ochraptění, jednají a nepodléhají snům. Proto ryby vedle nich „nespí“ a něco dělají. Ryby dodají vztahu vzrušení a jemnost, což Pannám chybí.

Druhé místo

Láska, která se objevuje v srdcích těchto dvou ohnivých znamení, připomíná spíše boj nebo rivalitu, kdy každý chce porazit toho druhého a zároveň si zachovat své zásady a city.

Střelec a Beran se snaží soutěžit. Beran v tomto souboji pokaždé vítězí, ale Střelec ho znovu a znovu zkouší z pevnosti a tvrdí, že zvítězil. Ať už jsou tato znamení jakéhokoli pohlaví, nemohou v tomto dlouhém boji o nadvládu připustit porážku. Hádají se o všem možném, včetně toho, kdo je víc miluje.

Neustálá válka mezi těmito znameními způsobuje pokrok, protože se vzájemně ovlivňují a v tomto procesu neustálých potyček se zlepšují. Mezi bitvami se partneři věnují přemýšlení o tom, co se stalo. A pak se to všechno opakuje.

Třetí místo

Štír ne vždy chápe hlubiny své duše a skryté síly v ní. Pro ostatní je to navíc stále záhada. To, čím je obdařen, však není náhodné.

Když osud postaví Štíra do cesty Vodnáři, vyvstane důležitý úkol, který musí oba vyřešit. Vodnář má něco, co mu pomáhá reagovat na Štírovy nápady, ale kromě toho je Vodnář v této dvojici vůdcem a průvodcem. Zdůrazňuje a posiluje vlastnosti Štíra. Štír, který si vybral Vodnáře, se vzdá svých zvyků a bude následovat cestu vytyčenou myšlenkami vyvoleného.

Hlavní obrázek: google.com