Nelíbí se mi, když ženy pózují při focení a chtějí říct "podívejte, jak jsem sexy". Možná pro časopis Maxim a určité publikum je to vhodné....

Jedna maminka na školním chatu si neustále mění profilovou fotku: pořád je vidět ten obrovský výstřih. Myslí si snad, že je to krásné? Už dávno je známo, že co je moc, co se tlačí na pilu, je jen odpudivé.

Pokud vám příroda zkazila vzhled, existuje jen jeden způsob, jak překonat hezké soupeřky. A to je co? Být chytrý.

Vaše představivost teď pravděpodobně evokuje stereotypní obrazy šprtky.

Ale to nejsou nic jiného než stereotypy, které nemají nic společného s realitou.

Muži přiznávají, že je pro ně snazší být s inteligentní ženou. Nehádá se, nevyčítá, nevyžaduje nemožné. Nějak okamžitě rozpozná ty, kteří jsou pro ni ti praví, a netrpí roky ve vztahu v naději, že se dotyčný změní.

S inteligentní ženou se dá v pohodě pohádat, má humor. Inteligentní žena nikdy neuráží svého protějška, nikdy na něj nezačne ukazovat.

"Ale to ji přece nedělá krásnou, ne?" "Ne. - zeptáte se.

"Ale udělá!" - Odpovím.

Zaprvé se změní váš vzhled. Dokonce i tón hlasu. Inteligentní žena se nebude chichotat na celé ulici vašim vtipům. Na jejím profilu na sociálních sítích nikdy nenajdete fotky, na kterých dělá nasupené a hloupé obličeje.

Za druhé, inteligentní žena si nikdy nezačne zvětšovat rty nebo měnit bradu. Má totiž úplně jiný hodnotový systém.

Nebude se na veřejnosti ukazovat v nevkusném, provokativním oblečení. Nebude se zesměšňovat sledováním módních trendů. Nikdy se za ni nebudete stydět. Líní lidé mají tendenci vypadat špatně, ale to neplatí pro inteligentní lidi.

Ti inteligentní vypadají vždy stoprocentně. Mají neuvěřitelný smysl pro harmonii.

Před časem se na Instagramu objevil trend pro intelektuály. Dívky se oblékaly jako americké vysokoškolačky: Plisovaná sukně, brýle bez dioptrií, boty na nízkém podpatku, pod paží Orwell nebo Tolstoj.

Hlavní foto: vkopilka