Stačilo se jen podívat a vaše srdce už je v jejích rukou! Ženy v těchto znameních zvěrokruhu jsou nebezpečné kvůli své vášnivosti a nepředvídatelnosti. Za svými cíli jdou bláznivě, protože je příroda obdařila velkou vnitřní silou. Měl by s nimi být jen opravdový muž, který dokáže, že je silnější než oni.

Zjistěte, které ženy z jednotlivých znamení zvěrokruhu jsou nejnebezpečnější a nejsmrtelnější!

Štíř

Žena ve znamení Štíra je velmi vášnivá, tajnůstkářská, ohleduplná a nebezpečná povaha. Hoří pohledem a vybírá si, s kým bude. Žena ve znamení Štíra snadno odhalí všechna vaše tajemství, protože před ní nelze nic skrýt. Tato vnitřně jasná a silná povaha dokáže okouzlit svou krásou. Mnoho mužů se vzdalo všeho, jen aby mohli být se ženou ve znamení Štíra.

Beran

Žena ve znamení Berana je temperamentní a vnitřně velmi silná. Nesnáší slabochy, ale nemá ráda ani pyšné lidi. Taková žena může muže předstihnout v honbě za úspěchem, ale zároveň bude věrnou oporou hodným a silným. Žena ve znamení Berana je smrtelně krásná, působivě se objeví a stejně působivě může i odejít.

Lev

Lvice od lidí očekává výkony a mnozí jí k nohám pokládají veškeré své bohatství. To však neznamená, že si vás Lví královna vybere. Je to osudová kráska. Lvice by měla být vždy středem pozornosti, milovaná a opečovávaná. Pouze ten, kdo ji zbožňuje, získá titul jejího manžela. Jsou to docela nebezpečné ženy, protože na své cestě zlomí nejedno srdce.

Kozoroh

Žena ve znamení Kozoroha láká svou velikostí, ušlechtilostí, svěžestí, moudrostí. Jsou to skutečné ženy obdařené celou řadou nejlepších vlastností. Žena ve znamení Kozoroha je silná uvnitř a může být okouzlující navenek. Je tím, čím chce být vnímána. Je to chytrá, houževnatá osoba s obrovským vnitřním jádrem. Nesnáší slabochy a hledá jen opravdové muže.

Střelec

Žena Střelec je nebezpečná kvůli své lásce ke svobodě a touze po nových zážitcích. Nebudete mít čas ani mrknout okem a ona už bude mít plné ruce práce se svými přáteli, oblíbenými zábavami a objevováním tohoto úžasného světa. Žena ve znamení Střelce se může stát věrnou přítelkyní, ale nedovolí, aby nad ní někdo vykonával moc. Tato krásná žena je sama sebou, takže ovlivnit ji je téměř nemožné. Lze ji jen obdivovat a milovat.

Vodnář

Žena ve znamení Vodnáře je velmi nepolapitelná, plná originality a nepředvídatelnosti. Teď se na vás mile usmívá a vy si myslíte, že je všechno v pořádku, že je vaše. O chvíli později však zapomene na vaši existenci a odběhne dělat své oblíbené věci a komunikovat s tímto rozmanitým světem. Ženy ve znamení Vodnáře jsou krásné - na rozdíl od jiných jsou to nádherné ženy, které vás lákají svou nepřístupností.

Panna

Žena ve znamení Panny dělá ve svém životě vše podle určitých pravidel a bodů, které si sama stanoví. Vždy je sebejistá, upravená a taktní. Je také ženská, ale zároveň silná duchem. Zdolat zástupce tohoto znamení zvěrokruhu není snadné - podle jejích požadavků není možné složit 100bodový test. Panny si svého partnera vybírají velmi pečlivě. Jsou to ženy, které je třeba celý život dobývat.

Hlavní foto: binokl.cc