Obecně se má za to, že tajemství činí ženu v očích mužů přitažlivou. Tento názor sdílejí všechny ženy a je považován za správný.

Ženy se snaží před muži neotvírat, nepouštět je hned do blízkosti, aby vzbudily jejich zájem. V mnoha případech to hraje pozitivní roli.

Jsou však ženy, které to přehánějí a jejichž srdce je chladné jako led. Tito lidé se rodí v několika znameních zvěrokruhu.

Váhy

Milý muž, který se příliš neliší od ostatních, nebude schopen potěšit dámy z této konstelace. Váhy budou chtít, aby jejich muž byl vzdělaný a měl vysokou úroveň inteligence. Kromě toho by měl být jeho vzhled atraktivní.

V opačném případě zůstanou ženy v tomto znamení chladné jako led a při každé příležitosti lpí na každé věci.

Blíženci

Ženy v tomto znamení zvěrokruhu se nechtějí nudit. Neudělají to jen tehdy, když je jejich partner bude bavit, projeví smysl pro humor a mimořádnou inteligenci.

Pouze v tomto případě budou ženy tohoto znamení zvěrokruhu ve vztahu spokojené. Obyčejný muž naopak tyto ženy neosloví.

Vodnář

Z této konstelace zvěrokruhu nelze pochopit, co se děje v duši ženy.

Vodnáři budou skrývat své city, budou tajit, že se jim někdo líbí. Muž se bude muset hodně snažit, aby se mu žena v tomto znamení zvěrokruhu otevřela. Ne všechny snahy se ospravedlní.

Kozoroh

Ženy v tomto znamení jsou přísné a vážné. Kozorozi nebudou ztrácet čas letmými známostmi.

Pokud jim je někdo nabídne, uzavřou se do sebe a zchladnou jako led, aby nápadníka rychle odradily. Na druhou stranu budou poměrně rychle souhlasit s vážným vztahem se zajímavým a vzdělaným mužem.

Ryby

Ženy tohoto znamení zvěrokruhu jsou ve svých snech vždy snílky. Ryby nepotřebují pár, ale pouze sebe jako společnost.

Z tohoto důvodu budou vztahy odmítat. Aby Ryby co nejrychleji získaly, co chtějí, projeví lhostejnost, čímž nápadníka odradí a odstrčí.

Je velmi obtížné navázat vztah se ženami z výše uvedených znamení zvěrokruhu. Budou chladní jako led a dají najevo svou nedostupnost a neschopnost získat si na svou stranu.

Hlavní foto: google.com