Existují ženy, které jsou vášnivé a jsou pro lásku. Existují ženy, které jsou jiné než ostatní!

Jsou upřímné, úžasné a bezpochyby nejlepší manželky. Pokud stále pochybujete o svém partnerovi - přečtěte si tento článek. Pokud je v tomto žebříčku, zbavte se svých pochybností.

Samozřejmě existují výjimky z pravidla. Ale celebrity obvykle nelžou.

Dámy, nenechte se odradit, pokud nejste v tomto žebříčku. Znamení zvěrokruhu je jedna věc, ale svůj osud ovlivňujeme pouze my sami. Vezměte v úvahu tyto vlastnosti. Muži je mají opravdu rádi.

Zde jsou ideální manželky podle znamení zvěrokruhu:

Býk - je to nejen skutečná žena, ale i superžena!

Žena, která má všechno, co může matka příroda něžnému pohlaví nadělit. Okouzlující, půvabná, vždy okouzlující, s klidným jemným pohledem, stejným hlasem a plynulými, vyrovnanými pohyby, vyvolává ty nejpříjemnější emoce. V její společnosti je příjemně a klidně. Takový člověk je trpělivý posluchač, jemný a příjemný společník, má živou mysl a nedovolí, aby se na něčí adresu říkaly hrubé nebo neslušné výroky. Má vynikající čich, takže si dobře vybírá kosmetiku a parfémy. Takový člověk obvykle nekouří.

Ženy ve znamení Býka jsou pro opačné pohlaví objektem snů. Jsou vynikajícími společníky v životě, vidí a respektují muže ve svém partnerovi a nedominují v rodině. Ženu v nich však neponižují a chovají se velmi důstojně. Ženy ve znamení Býka jsou spolehlivou oporou své druhé polovičce, dobře vedou domácnost a jsou vzornými matkami.

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou obvykle výbornými ženami v domácnosti. Žádné jiné znamení se jim nemůže rovnat v dovednostech při vedení domácnosti. V domě takové ženy je vždy naprostý pořádek, dokonalá čistota, interiér je krásný a vytvořený s vkusem. Dům je útulný, vždy krásně voní a je plný květin. Tyto ženy se vyznačují šetrností, ale přesto je v domě vždy všeho dostatek. Jejich domov je vždy otevřen přátelům, kteří se mohou spolehnout na pohostinné a vřelé přijetí, chutné jídlo a příjemnou zábavu v komorní rodinné atmosféře.

Děti mají v životě ženy ve znamení Býka velký význam. Věnuje jim veškerý svůj volný čas, veškerou svou lásku a péči. V její společnosti děti cítí neochvějnou ochranu a ona je připravena kdykoli poradit a učinit nějaké skutky. Není divu, že matky z tohoto znamení jsou v očích svých dětí často laskavějšími kamarádkami, kterým se můžete svěřit se svým nejhlubším tajemstvím. Tento stav pokračuje i v dětství a dospívání, i když většina dětí se v těchto letech stává na matce nezávislejší. Žena ve znamení Býka dává svým dcerám a synům vynikající příklad lásky a věrnosti.

Ženy narozené v souhvězdí Štíra se vyznačují sebevědomím!

A také krása, přitažlivost, tajemství, odvaha, vášeň, odhodlání a asertivita.

Ženy v tomto znamení mají poměrně hodně energie, takže cítí neustálou potřebu najít pro ni nějaké využití. Není divu, že mají tendenci vydávat se na riskantní cesty, zapojovat se do složitých a dokonce nebezpečných projektů a vrhat se do dobrodružství.

Žena ve znamení Štíra obvykle prochází mnoha životními zkouškami, ale díky jejím velkým fyzickým schopnostem a duchovnímu potenciálu je velmi obtížné zlomit její pevnost. Po případných neúspěších se zástupce v tomto znamení nevzdává, neztrácí naději a rychle se zotavuje a vrací se na své předchozí pozice.

Protože duše ženy v tomto znamení je neustále naplněna mnoha touhami, potřebuje vždy cítit smyslné pocity.

V domě ženy ve znamení Štíra panuje vždy bezvadná čistota, žije se v něm pohodlně a interiér je vytvořen tak, že nenechává nikoho na pochybách o vytříbeném vkusu hostitelky a o lásce, kterou ke svému domovu cítí.

Z žen narozených v této konstelaci zvěrokruhu vycházejí dobré matky, které na jedné straně rozvíjejí jejich vůli, vitalitu, připravují je na náročný budoucí život a na druhé straně vytvářejí příznivé podmínky pro projevení talentů. Ženy ve znamení Štíra jsou velkými znalkyněmi lidské povahy a tato jejich vlastnost se uplatňuje při výchově dětí. Matky narozené v této konstelaci pomáhají svým dětem řešit jejich problémy, analyzovat obtížné situace, vybírat si hodné přátele a dávat dobré rady.

Žena ve znamení Štíra je pro svého muže dobrým přítelem, rádcem. Kariéra jejího manžela a jeho společenské postavení pro ni nejsou prázdné fráze. Je připravena přinést jakoukoli oběť na oltář manželova úspěchu, je připravena ho podporovat veškerou svou vrozenou inteligencí a energií. Z tohoto hlediska ji lze bezpochyby označit za věrnou manželku.

Ženy narozené ve znamení Vodnáře jsou od přírody obdařeny smyslem pro humor!

A také šarm a půvab. Mají krásnou krásu a často jsou, když ne nejkrásnější, tak nejzajímavější ve společnosti. Velmi mnoho žen ve znamení Vodnáře se vyznačuje neobvyklým způsobem oblékání: mohou nosit něco, co se nachází v babiččině kufru, stejně jako to, co odpovídá nejnovější módě. Stejné extrémy se mohou objevit i při výběru účesu a budou se od ostatních velmi lišit.

Ženy v tomto znamení mají neuvěřitelnou schopnost přizpůsobit se každé situaci a podmínkám, a to i díky dokonale vyvinuté intuici. Předpokládá se, že ženy ve znamení Vodnáře mají dar přesně předvídat, co se stane. Ženy s takovými schopnostmi byly ve středověku obvykle obětí inkvizice.

Ne každý dokáže pochopit, proč žena ve znamení Vodnáře jedná nebo přemýšlí tím či oním způsobem. Aby se člověk přiblížil k pochopení vnitřního světa této ženy, musí žít nejen v přítomnosti.

Zaměření na budoucnost nebrání ženám ve znamení Vodnáře v tom, aby nekolísaly, ale pilně pracovaly. Nemají rádi pouze přísnou disciplínu. Půvab žen ve znamení Vodnáře se projevuje i v malých, bezvýznamných věcech.

Ženy Vodnáři jsou velmi tolerantní a žárlivost je v jejich očích předsudkem. Ženy ve znamení Vodnáře nebudou muže milovat pro jeho hmotné statky nebo profesní úspěch. Mnohem důležitější je pro ně být loajální, dobrou kamarádkou a přítelkyní svých přátel. Ženy ve znamení Vodnáře vidí budoucnost svých milovaných a pomáhají jim realizovat potenciál, který jim příroda dává, vkládají do toho své city a intelektuální schopnosti.

Zástupkyně tohoto znamení nebude svého manžela špehovat, ani podezírat, ale nevěru neodpustí. Vdaná žena ve znamení Vodnáře si nedovolí mít poměr, protože z jejího pohledu by vztahy mezi manželi měly být pouze upřímné.

Okouzlující zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají doma vždy mnoho hostů, každý cítí potřebu jejich příjemné společnosti.

Když se ženě ve znamení Vodnáře narodí dítě, nedává to kvůli své přirozené zdrženlivosti najevo prudkým nadšením a nedává otevřeně najevo, jak moc své dítě miluje. Od útlého věku však pro ni bude dítě osobností. Žena ve znamení Vodnáře nebude dítě trestat, ale ani příliš chránit.

Hlavní foto: umbrella.green