Tyto dámy mají kromě krásy a šarmu i něco, co vás jistě překvapí.

Ženy už dlouho dokazují mužům i sobě, že mohou být úspěšné nejen v oblasti vaření a módy. Ženy slabšího pohlaví nejsou tak slabé, jak si muži myslí! Navíc některým z nich jejich znamení zvěrokruhu propůjčilo mimořádnou mysl a vynalézavost. Tak na tyhle dámy si dejte pozor, rozhodně nejsou bezmocné! V níže uvedeném seznamu jsme uvedli nejintelektuálnější ženy podle jejich znamení zvěrokruhu.

Beran

Díky svému vhledu z dětství si Berani umí získat sebedůvěru a umí převzít iniciativu a odpovědnost. Takové ženy se nebojí tvrdé práce, znají svůj potenciál a jsou připraveny dosáhnout slušných výsledků. Chytrá žena ve znamení Berana ví, co je třeba udělat, aby se posunula na kariérním žebříčku, a udělá to bez rozmýšlení. Nikdo ji nemůže zastavit.

Blíženci

Blíženci se jeví jen jako lehkovážná. Ve skutečnosti si své cíle stanovují jasně a vždy dosáhnou toho, co chtějí. Pro tyto ženy je zábava více o mužích než o práci. Výjimečnou mysl tohoto znamení zvěrokruhu doplňuje absolutní nezávislost na názorech ostatních lidí, což pomáhá zůstat bez komplexů.

Štír

Žena ve znamení Štíra každého doslova prokoukne. Její talent spočívá v rozpoznávání lhářů a podvodníků, takže se ji ani nepokoušejte oklamat, budete toho litovat!

Vodnář

Ženy ve znamení Vodnáře si všímají maličkostí, hodně toho vědí a jsou vždy připraveny zapamatovat si nějakou zajímavost z rozhovoru. Jsou vyrovnaní, vynalézaví a uvažují střízlivě. Nechodí po vyšlapaných cestách, ale budují si vlastní trasy. Nemyslete si, že ji můžete přechytračit - bez ohledu na okolnosti se taková žena bude snažit.

Kozoroh

Ženy tohoto znamení jsou velmi vážné, inteligentní, jejich schopnost učit se je patrná již v raném věku. Dostává se jim velké pozornosti od mužů, které si udržují vedle sebe tím, že ovládají jejich city a emoce. Kozorozi jsou tvrdohlaví a umějí využít každé situace.

Pro ty ženy, které se do tohoto seznamu nedostaly a byly zklamané, sdělujeme: mysl, stejně jako svaly, lze trénovat a dosáhnout nečekaného úspěchu. I když vám osud od narození nenadělil nějaký talent, musíte být stateční a vytrvalí, a pak se vám to určitě podaří!

Hlavní foto: 5-tv.ru