V životě se setkáváte s různými lidmi - každý má své vlastní povahové rysy, zvyky a způsoby. Ne s každým se cítíme dobře, a to je v pořádku. Nicméně pokud to situace vyžaduje, můžeme se dané osobě téměř přizpůsobit volbou správného tónu komunikace.

Jsou však i tací, s nimiž se komunikace někdy podobá mučení: posměšní, sarkastičtí, jízliví - vždy provokují svého partnera k výbuchu hněvu nebo zmatku a jejich vtipy někdy dokonce urážejí.

Astrologové rozlišují tři znamení zvěrokruhu, jejichž představitelé mají špatnou povahu a nevědí, kdy mají držet jazyk za zuby.

Právě zástupci souhvězdí Panny jsou nejznámějšími posměváčky. Právě od Panny můžete očekávat nejvíce nepříjemných komentářů na sociálních sítích. Navíc jsou to kříženci hněvu napůl s virulencí, která vás nejen rozzuří, ale také dorazí.

Jejich blízcí s nimi mohou jen soucítit. Pokud naštvete člověka ve znamení Panny, bude vás pronásledovat jako ocas a vysmívat se všemu, co děláte.

Není snadné se jim zavděčit - vždycky si najdou něco, na co si mohou stěžovat, takže se nevyhnou zlomyslným poznámkám.

Situaci zhoršuje zvláštní vlastnost Panny - mají výjimečnou vnímavost. Pokud jste se již rozhodli, že ze svého manžela, příbuzného nebo kolegy uděláte dokonalého člověka, raději utečte - sebemenší chyby si všimnou a použijí ji proti vám.

Lidé narození v souhvězdí Štíra rádi dělají neplechu. Štíři mají svá vlastní pravidla a morálku.

Když někoho urazí zlomyslnými poznámkami, netrápí je výčitky svědomí. Ve svých vlastních očích jsou Štíři neomylní, všechno je jim dovoleno, často říkají ošklivé věci přímo do tváře partnera, někteří lidé si myslí, že to byl jen vtip, ale Štíři opravdu považují svého partnera za bezcennou postavu.

Na druhou stranu si ze Štírů nesmí nikdo dělat legraci - na viníka vylijí svůj jed jako ledovou vodu z hadice. Kromě toho jsou Štíři mstiví lidé, kteří si pamatují ještě dlouho poté, co na ně dotyčný upozornil.

Na incident už dávno zapomenete a osoba v tomto znamení bude trpělivě čekat na okamžik, kdy vás bolestivě kousne zlostným sarkasmem. A je to v pořádku, pokud by zloba představitelů této konstelace měla nějaký dobrý účel, zatímco často je využívána jen k tomu, aby ublížila druhým.

Pro lidi ve znamení Střelce je charakteristická určitá hrubost v komunikaci a chování, která však není způsobena zlovůlí. Střelci mohou říkat věci přímo a jejich jazyk je ostrý, ale neměli byste se na ně urážet.

Jsou to oni, kdo oprávněně kritizují danou věc a vždy nabízejí alternativní řešení. Pomohou vám osobně, pokud potřebujete s něčím pomoci, něco opravit, uklidit - tam, kde je asistent fyzicky potřeba. Střelci jen žertují, aby jim práce šla lépe od ruky.

V neznámé společnosti se Střelci chovají o něco klidněji, ale s přáteli se jejich řeč stává zcela bez kostrbatou. Považují se za velmi rozkošné a působí uvolněně a docela příjemně.

Lidé kolem nich většinou podlehnou jejich kouzlu a jejich vtípky si ne vždy odpustí. Zástupce tohoto znamení není radno urážet - mohou být tak rozzlobení, že urážejícího morálně zničí pouhým úšklebkem.

Hlavní foto: google.com