Vztah Davida a Victorie Beckhamových je považován za jedno z nejpevnějších a nejvzornějších manželství. Ano, v jejich rodině dochází k hádkám, nedorozuměním a zanedbávání. Přesto spolu manželé žijí již více než 20 let. Za léta manželství Victoria porodila svému muži čtyři děti: syny Brooklyna, Romea a Cruze a dceru Harper.

foto: interesnoznat.com

foto: interesnoznat.com

Manželé byli několikrát blízko rozvodu, ale byla to právě Harper, která rodinu stmelila. A samozřejmě se legendárnímu fotbalistovi splnil sen - David Beckham dlouhá léta snil o dceři. Harper se pro Davida stala skutečnou princeznou už od útlého věku. Ne nadarmo se jí říká tatínkova holčička.

foto: interesnoznat.com

foto: interesnoznat.com

Fanoušci páru však tvrdí, že Harper zdědila krásu po matce. Mimochodem, rodina Beckhamových se připravuje na významnou událost: nejstarší syn Brooklyn se bude ženit. Nyní je hvězdný pár v plném proudu příprav na obřad. Paparazzi zachytili již dospělou Harper při nákupech s jejím bratrem a jeho vyvolenou. Dívka zdědila vytříbený vkus po své matce. Nelze však popřít, že s přibývajícími lety se dítě stále více podobá svému hvězdnému otci.

foto: interesnoznat.com

foto: interesnoznat.com

Hlavní foto: interesnoznat.com