Připomínáme si píseň Kill'em With Kindness od Seleny Gomez a mluvíme o znameních zvěrokruhu, jejichž superschopností je měnit svět k lepšímu pomocí laskavosti.

Vodnář

Proč plýtvat energií na hněv a špatné emoce, když můžete dělat něco užitečnějšího a kreativnějšího. Přesně tak uvažuje Vodnář - jedno z nejdobromyslnějších znamení zvěrokruhu. Vodnáři nejsou pomstychtiví, nezaplétají se do konfliktů a vždy vám přijdou na pomoc, i kdyby to vyžadovalo obětovat vlastní pohodlí.

Býk

Býk je velkorysý a ušlechtilý. Vynikají schopností odpouštět svým nepřátelům. Zdá se, že lidem ve znamení Býka je díky vesmíru vlastní benevolence. Představitelé tohoto znamení zvěrokruhu si na lidech kolem sebe cení přesně těch vlastností, které mají oni sami - otevřenosti, upřímnosti, nesobeckosti. Hvězdy mají pro Býka jen jedno varování - nesuďte druhé.

Ryby

Naslouchat, pochopit a odpustit? Vždy. Chcete někoho zranit nebo urazit? Nikdy. Lidé ve znamení Ryb rozhodně utíkají od špatných emocí stejně rychle, jako odpouštějí těm, kteří je urazili. Odpustit však pro ty, kdo jsou ve znamení Ryb, neznamená přijmout. Ryby se snaží vyhýbat lidem, kteří zneužívají jejich laskavost a narušují jejich vnitřní harmonii.

Hlavní foto: google.com