Podle astrologie mají různá znamení zvěrokruhu zcela odlišné zvyky, povahové rysy a životní styl. Z toho vyplývá i jejich odlišný přístup k atmosféře v domácnosti - někteří milují čistotu, jiní si s chaosem kolem sebe hlavu nelámou.

Váhy

Zástupci tohoto znamení se za každou cenu vyhýbají úklidu. Od dětství jsou lhostejní k chaosu v domě a tento zvyk s věkem nezmizí. Váhy myjí nádobí jen tehdy, když už není žádné čisté, a perou oblečení, když už není vůbec co na sebe.

Lev

Lvi jsou velmi kreativní a umělečtí lidé. Někdy jsou tak inspirováni, že přestaví nábytek v domě a koupí barvu na stěny. Protože rádi navrhují, mají doma vždy nepořádek. A vůbec jim to nevadí. V jejich hlavách panuje chaos, takže byt není tak důležitý.

Střelec

Střelci milují aktivitu a úklid domácnosti je to poslední, na co myslí. Polovinu kuchyňské linky zabírají špinavé kelímky od kávy a krabice od pizzy naskládané v rohu. Toto je typický domov pro toto znamení. Střelci jsou doma jen zřídka, takže nepořádku nevěnují pozornost.

Beran

Berani neradi žijí ve špinavém domě, ale jsou příliš líní na to, aby pravidelně uklízeli. Nejlepším nápadem je nacpat všechen nepořádek pod postel nebo do skříně, což ztěžuje hledání oblečení a správných věcí. Když je ale dům příliš špinavý, raději si najmou uklízečku, než aby uklízeli sami.

Hlavní foto: volkovysk.by