Každý potřebuje něhu a lásku. Člověk chce cítit teplo, péči a lásku, které vyzařují z milované osoby. Ne všichni lidé však umí své pocity správně vyjádřit a sdělit je partnerovi. Poměrně nedávno se esoterikům podařilo sestavit seznam nejmilovanějších znamení zvěrokruhu, která jsou ochotna projevit své city a něhu.

Býk

Býci jsou smyslné osobnosti a díky své citlivosti a schopnosti vyjádřit se přitahují ostatní lidi jako magnet. Býk umí milovat a být milován. V řeči lásky je pro ně velmi důležitý dotek. Pro Býky je důležitá vášeň, ale zároveň vědí, jak svého partnera potěšit.

Toto znamení zvěrokruhu má stejný soubor vlastností, které přispívají k budování štěstí ve vztahu. Býk nemá rád konflikty, je trpělivý, věrný a s člověkem z tohoto znamení je mu také velmi příjemně a teplo.

Rak

Raci jsou pravděpodobně nejromantičtější povahy. Dívat se na hvězdy a zabalit se do deky, jíst jahody při svíčkách a létat balonem - to vše je s Rakem možné.

Zástupci tohoto znamení jsou velmi emocionální, zasnění a zároveň spolehliví. Na svého partnera Raka se můžete opravdu spolehnout a být si jisti jeho city. Rakové nezradí ani neublíží. Milující Raci se umí o svého partnera postarat, vytvořit mu "útulné hnízdečko" a věnovat mu maximální pozornost. Projevte vzájemnost, abyste citlivého Raka nerozrušili.

Váhy

Něžné, romantické a jemné - to vše jsou Váhy. Rádi píší milostné dopisy a básně, věnují své milované písně, darují kytice růží a věnují jí veškerou svou pozornost. Možná proto je tak snadné a příjemné být ve vztahu s člověkem ve znamení Vah.

Měli byste si však uvědomit, že Váhy milují komunikaci, což znamená, že byste se měli smířit s tím, že jejich pozornost bude směřovat nejen k jejich druhé polovičce, ale také k jejich přátelům.

Ryby

Další něžné, chápavé a citlivé znamení zvěrokruhu. Pro Ryby je ve vztahu důležitá vzájemnost. Hledají právě toho, s kým si mohou vytvořit svůj vlastní svět, co nejdále od reality.

Ve vztahu mohou snadno předat otěže svému partnerovi. A neudělají to kvůli slabosti nebo neochotě se pro něco rozhodnout, ale proto, aby udělali radost své druhé polovičce.

Tato něžná, klidná a milující znamení zvěrokruhu jsou podle esoteriků skutečným pokladem, pokud jde o vztahy. Díky nim můžete vybudovat šťastný a prosperující rodinný život.

Hlavní foto: takprosto.cc