Každé znamení zvěrokruhu je svým způsobem jedinečné. Někdo přirozeně získává moudrost a někdo má vysoký mentální potenciál. Ale jak říkají astrologové, síla by se neměla měřit podle mysli, pokud tam není. Vrozené nebo získané poznání je velmi důležité, umožňuje člověku postupovat vpřed a pochopit duchovní pravdu. Seznamte se s pěti "moudrými muži" podle znamení zvěrokruhu!

Vodnář

Astrologové kladou na první místo Vodnáře, jejichž inteligence je na vysoké úrovni. Analytika je silnou i slabou stránkou Vodnáře. Najít východisko z obtížné situace není pro Vodnáře obtížné. Slovo "beznaděj" prostě nemají ve svém slovníku.

Příroda je od narození obdařila duševními schopnostmi. Toto znamení má navíc silnou intuici, takže vítězství bude vždy patřit jim, bez ohledu na to, zda se jedná o spor nebo mentální soutěž. Vodnáři však nepotřebují vše analyzovat, jinak by se mohli nechat unést, což by ohrozilo jejich inteligenci v reálném světě.

Štír

Snad jen inteligentní Štír je schopen sdílet první místo s Vodnářem. Astrologové mu však raději přisoudili druhé místo. Logika a intuice jsou hlavními "přáteli" Štíra. Od narození mají Štíři intelektuální schopnosti a jsou vždy připraveni pomáhat ostatním, aby v sobě rozvíjeli znalosti. Ve společnosti jsou Štíři vždy uvolnění, to vše proto, že dokáží vést konverzaci, a to i na vysoké úrovni. Cílevědomost pomáhá Štírům dosahovat vysokých studijních výsledků. Pokud v nějaké situaci IQ nepomůže Štírovi dostat se z labyrintu, který mu připravili jeho nepřátelé, bude se mstít s klidem a intuicí.

Blíženci

Toto znamení má mnoho talentů, včetně uměleckých, ale to v žádném případě neovlivňuje vrozené duševní schopnosti. Blíženci jsou generátory nápadů. Rychlost jejich otázek a odpovědí některé oponenty překvapuje. Blíženci mají analytické myšlení a vždy přesně vědí, jak ho využít pro své dobro. Toto znamení zvěrokruhu rádo získává nové znalosti, aby bylo o krok napřed před ostatními. Předvádějící se Blíženci jsou nejen zábavní společníci a šprýmaři, ale také inteligentní a sečtělí lidé, které je ve společnosti radost potkávat na různých úrovních. Inteligence dovedla Twins na třetí místo.

Rak

Čtvrté místo obsadil Rak, který kombinuje inteligenci s emocionálním prvkem. Empatické osobnosti - mohou být vynikajícími psychology, protože volně interpretují téměř všechny osobní informace. Mysl není jediným úspěchem Raka. Umí se vcítit do lidí, a proto vždy rozeznají přítele od nepřítele. Rakové si umí užívat svého vyvinutého ega. Možná si takovou poctu zasloužil, ale toto znamení může ve stavu hněvu směšně využívat své duševní sklony. Pamatujte si, že Rakové - mysl by měla být vždy čistá!

Kozoroh

Chytrou pětici doplňuje Kozoroh, který si umí vše naplánovat a vždy ví, kde bude ve správný čas. Kozoroha je velmi těžké překvapit, jsou to vždy rázní lidé, kteří si umí všechno rozmyslet, než něco udělají. Kozorozi si záměrně nevybírají snadné cesty, protože provokují svou mysl k různým obtížím. Tam, kde pracuje mysl, není místo pro zážitky srdce, věří Kozoroh. I když toto znamení nevyniká příliš vysokou inteligencí, svým inteligentním vystupováním, šarmem a kompetentním chováním se osvědčí každému. Kozoroh rád zůstává ve stínu, ale jen proto, že dává přednost samotě.

Hlavní foto: navalnyfals.com