Astrologie obdařila některá znamení zvěrokruhu darem empatie. Slovník definuje empatii jako: schopnost chápat a sdílet pocity druhého člověka. Schopnosti empatie však sahají mnohem dál. Nejenže chápou a sdílejí pocity druhých - oni je skutečně cítí. Někteří dokonce dokáží vycítit motivaci pocitů nebo činů druhé osoby.

Tyto "empatické dary" jsou součástí intuitivních a psychických schopností, které vám umožňují zachytit energii, auru nebo jiné esoterické síly, jako by byly příjemcem, a zachytit přenos emocí druhého člověka.

Ryby (19. února - 20. března)

Ryby jsou mimořádně intuitivní a pronikavé a patří k nejepičtějším znamením zvěrokruhu. Ryby jsou samozřejmě přirození empatikové. Zdá se, že vědí, jak se lidé cítí, ještě než něco řeknou. Ryby jsou natolik citlivé na bolest druhých, že jsou často ochotné nést břemeno nebo pomáhat zmírnit utrpení druhých.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři mají hluboký smysl pro intuici a vysoce vyladěnou citlivost, která zachytí i ty nejmenší detaily, ať už emocionální, fyzické nebo jiné. Možná vás překvapí, že Štíři mají obecně dar empatie - ale je to tak. Jedním z důvodů, proč jsou Štíři tak vášniví, je to, že cítí lidi na velmi hluboké úrovni.

Rak (21. června - 22. července)

Rak vycítí člověka jak po emocionální, tak po fyzické stránce. Jedním z jejich největších talentů je schopnost číst emoce druhých, dokonce i úplně cizích lidí. Jednou z jejich nejúžasnějších schopností je, že pomocí intuice dokáží zachytit detaily, které ostatní ani nevidí, a získat tak překvapivě přesný obraz o pocitech druhých lidí. Mohou také identifikovat důvody, které je k těmto pocitům vedou.

Panna (23. srpna - 22. září)

Mnoho lidí si myslí, že schopnost Panny analyzovat a nacházet řešení situací pramení z její inteligence, ale ve skutečnosti je to také její silný smysl pro intuici. Tato citlivost je faktorem X, díky němuž si Panny vždy všímají maličkostí. To není náhoda. Panny mají velmi silný smysl pro soucit a péči a tato část jejich povahy vždy usiluje o nastolení rovnováhy a harmonie.

Blíženci (21. května - 20. června)

Blíženci mají tendenci zůstat v mnoha situacích velmi objektivní, a to především díky své touze přesně vnímat, co se kolem nich děje. Nechtějí, aby cokoli ovlivnilo energii. To Blížencům pomáhá odhalit pravdu o situaci a vyhnout se předsudkům nebo ukvapeným závěrům. Nepotřebují, aby jim někdo říkal, co se děje - oni to cítí.

Hlavní obrázek: google.com