Býk: finančně prozíravý

Jakmile pomyslí na dobrý výdělek, okamžitě je napadne mnoho myšlenek. Jakmile se postarají alespoň o jednu z nich, žádná vnější síla je nevyruší. Kromě toho mají zástupci tohoto znamení zvěrokruhu velké štěstí v loteriích a dalších podobných záležitostech, které se týkají výher.

Lvi: neuvěřitelná ochrana před uhranutím, zlým okem a neštěstím.

Kouzlo je totiž prakticky neovlivňuje, a pokud by bylo silné nebo něco podobného, rychle se zbaví zásahu nepřítele. Ve Lvech se i ta nejobyčejnější věc může proměnit v poměrně mocný amulet.

Jejich přátelé a příbuzní budou vždy pod jejich ochranou.

Střelec: vždy dosáhnou svých cílů

Jakmile se Střelec rozhodne, co od života chce, je o krok blíž svému cíli. A pokud jste Střelec, ale rádi fantazírujete o své budoucnosti, měli byste se zamyslet nad svými touhami. Jako by se váš sen v budoucnu již stal skutečností. Ano, Střelcům se daří dosáhnout svého cíle díky detailní představě budoucnosti.

Kozorozi: schopni vést

Stačí trocha vytrvalosti, moudrosti, chytrosti a mnoho lidí bude Kozoroha následovat. Umí člověka rozveselit, ukázat mu jeho nejlepší stránky. Umí přesvědčovat. Musíte uznat, že dodávat druhému člověku důvěru a schopnost přesvědčovat nejsou špatné vlastnosti. Pokud je však spojíte a přidáte k nim moudrost, kterou Kozorozi disponují, pak se za zástupci tohoto znamení zvěrokruhu skutečně vydají davy.

Váhy: spojení s přírodou

Cítí toto spojení, venku jsou mnohem silnější, zejména mimo městské hradby. Samozřejmě mohou toto spojení využít i pro své vlastní účely, aniž by zašli příliš daleko.

Díky tomuto spojení se Váhy mohou rychle vypořádat se svými nemocemi a také pomoci svým blízkým. Většinou mají tu nejlepší náladu a jsou schopni dát ostatním to, co je pozitivní.

Vodnář: úplná reinkarnace

Snadno přebírají různé role. Proto budou rádi pracovat v divadle, v kině. A pokud se jim to podaří, budou se Vodnáři díky umění reinkarnace moci chovat a dokonce i myslet podobně jako jejich přátelé.

Hlavní foto: google.com