V závislosti na znamení zvěrokruhu, ve kterém se člověk narodil, má každý z nás soubor vlastností, z nichž se skládá charakter. Zatímco někteří se vyznačují laskavostí, otevřeností, společenskostí, jiní jsou tajnůstkářští, odtažití atd. Dnes si povíme, s jakými znaky je obtížné komunikovat.

Kozoroh. Na pátém místě jsou pracovití, inteligentní Kozorozi, kteří mají chladné vztahy s cizími lidmi, někdy i s příbuznými. Jsou odcizení, uzavření do sebe a neotevírají se novým známostem. Tito lidé nejsou konfliktní. Nepouštějí se do hádek. Tiše vyvozují závěry a přerušují komunikaci s dotyčnou osobou. Jsou dostatečně chytří na to, aby mohli vést jakýkoli dialog. Proto je obtížné s nimi komunikovat, protože jen málokdo se postaví pevně za své odůvodněné požadavky. Kozorozi nedělají kompromisy a neudělají nic, co sami nechtějí.

Vodnář. Čtvrté místo patří kreativnímu Vodnáři. Potíž v komunikaci s tímto znamením spočívá v tom, že jsou velmi sobečtí, mají extrémně vysoké sebevědomí, a to spíše neoprávněně. Tyto osobnosti, pokud s někým komunikují, tak činí velmi arogantním, neupřímným způsobem, s určitým pohrdáním. Jako byste nebyli hodni s nimi komunikovat a Vodnář se vám ze své laskavosti rozhodl prokázat laskavost. V hádce se často vzdávají, protože při vstupu do ní podceňují schopnosti partnera a přeceňují své vlastní. To znamená, že nakonec jednak nemůže přijmout argumenty partnera, protože nechce prohrát, a jednak nemůže argumentovat svými tvrzeními, názory, zásadami, protože mu chybí mentální kapacita. Výsledkem je, že partner bude stále považován za viníka a Vodnář sám bude nejlepší.

Blíženci. Na třetím místě jsou zaslouženě Blíženci. Zdá se, že pozitivní lidé, veselí, duše společnosti, s každým najdou společnou řeč. Proč je obtížné s nimi komunikovat? Odpověď je jednoduchá. Jsou to Blíženci. Nesou v sobě několik osobností a přechod z jedné do druhé se děje náhle, bezdůvodně. Jeden z nich bude spokojeně komunikovat při příjemných setkáních a druhý den se objeví jiný, který projde kolem bez pozdravu a tváří se zlověstně. Po nějaké době bude chtít být osoba v tomto znamení opět vaším nejlepším přítelem. A tak dále a tak dále. Obecně lze říci, že je obtížné komunikovat s lidmi z tohoto znamení.

Beran. Na druhém místě jsou lidé ve znamení Berana. Dlouho trpí, ale v určitém okamžiku mohou vybuchnout a vzdát se dlouhého vztahu. Nedohánějte Berana k lhostejnosti. Pokud se Beran rozhodne s někým přestat komunikovat, je to navždy. Beran je konfliktní, agresivní a impulzivní člověk. Ve stavu agrese a vášně dokáže pomlouvat a způsobovat nejrůznější potíže. Je velmi obtížné s ním komunikovat, protože je snadné ho dohnat k těmto negativním emocím. Nelze s ním polemizovat. Neměli byste se s ním ani pouštět do konfliktu. Udělá to bleskově a udělá to velmi diplomaticky a krásným způsobem. Veškeré své výtky vystaví na poličku a bude se hádat tak, aby nevypadaly jako urážka, ale jako předzvěst vaší osobnosti.

Štír. První místo, kam se můžete vydat, jsou Štíři. Štíři mají radar, který zachytí každou lež nebo neupřímnost, a to i na samém začátku. Takže když ho podvedete, už o tom ví, tiše poslouchá a stejně tiše vymýšlí plán pomsty. Ano, jsou velmi pomstychtiví. Budou "bodat" každého, kdo si dovolil být nerespektován a jednal vůči nim nespravedlivě. Neargumentují, nedokazují svůj názor. Jejich taktika je následující: když vyjádřil svůj názor, poslechněte si jiný, pokud se názory neshodují, nebude spor, i když se chce diskutující hádat. Štíři jsou nad věcí.

Zde jsou uvedeny obtíže, se kterými se můžete při komunikaci s těmito znaky setkat. Ke každému z nich však můžete najít přístup.

Hlavní obrázek: google.com