Mnozí z nás si denně dávají sliby a odkládají různě důležité úkoly. A tady je smůla, den "x" vždycky přijde (jako vždycky náhle).

Vodnář

Toto znamení zvěrokruhu je zastáncem svobody bez ohledu na to, co o ní říkají ostatní. Lidé narození v tomto znamení nemají rádi omezení a často nechtějí trávit příliš mnoho času plněním několika úkolů v daném termínu. Kromě svobodného ducha však toto znamení zvěrokruhu může trpět také pochybnostmi o sobě samém, což může Vodnáři zabránit ve splnění úkolu na vysoké úrovni. Potřebují čas, aby sebrali síly a "zvládli to".

Býci

Býci jsou králi a královnami prokrastinace! Když dostanou nějaký úkol, trvá typickému Býkovi několik dní, než o něm začne přemýšlet, a dlouho přemýšlí, proč by ho neměl splnit. Stráví spoustu času hledáním řešení. Bohužel, než dospějí k závěru nebo plánu činnosti, lhůta obvykle uplyne. Je však také důležité si uvědomit, že jakmile se Býk jednou rozhodne, nikdo jiný než on sám ho nemůže posunout na další úroveň.

Ryby

Toto vodní znamení tráví téměř každou hodinu svého života ve svém imaginárním světě. Ryby se těžko vyrovnávají s realitou, což je jeden z hlavních důvodů, proč lidé v tomto znamení zvěrokruhu nestihnou nic udělat včas. Pokud jste se někdy setkali s Rybami, okamžitě jste si všimli, že lidé v tomto znamení zvěrokruhu jsou poměrně kreativní a vynalézaví. Neradi se řídí plánem a raději dělají věci po svém. Dobrou zprávou je, že bez ohledu na to, že vše nechávají na poslední chvíli, díky své kreativní mysli práci dokončí!

Panny

Nejlepší perfekcionisté zvěrokruhu jsou na tomto seznamu také kvůli své vrozené potřebě udělat všechno dokonalé! Lidé v tomto znamení zvěrokruhu často tráví příliš mnoho času přemýšlením o nejmenších detailech a usilují o dokonalost. Ačkoli tvrdá práce a zdokonalování všeho může být dobrá věc, Panny mají zřídkakdy sklon k hospodaření s časem. Ačkoli tedy lidé narození v tomto znamení mohou mít plný záměr splnit si své sny, dokonalost jim často stojí v cestě, aby toho dosáhli včas.

Váhy

Váhy se většinou řídí filozofií "dělat věci pro sebe, a ne pro někoho jiného". Žijí ve své malé bublině, a pokud si myslí, že je něco přetěžuje, jednoduše si to přidají na seznam úkolů. Bohužel se na takový seznam odvolávají jen zřídka. Lidé v tomto znamení nenechávají vše na poslední chvíli z lenosti, ale proto, že se neradi obávají zbytečného tlaku.

Hlavní obrázek: google.com