Souhlasím s tím, že schopnost odpouštět je velmi důležitá a potřebná, bez ní by byl život mnohem těžší. Jenže je tu problém, ne každý je schopen odpustit a zapomenout.

Co se týče znamení zvěrokruhu, ta, o kterých se zmíníme v tomto článku, nemají ve zvyku odpouštět svým nepřátelům.

Hra těchto znamení zvěrokruhu se může protáhnout na dlouhou dobu, ale konec je vždy stejný. Pachatel bude přesto potrestán, protože pomsta je studený pokrm. Raci umí velmi dobře čekat.

Představitelé znamení Raka jsou na prvním místě. Nemají rádi hluk, konflikty a jiné zmatky. Raději si všechno předem naplánují a pak to udělají.

Kromě toho jsou Raci lidé, pro které je snazší zapomenout než vymýšlet plány na pomstu. Obvykle ano, ale obvykle neznamená vždy.

Jsou chvíle, které Rak nikdy neodpustí a je si jistý, že se mu to vymstí. Vše udělá nenápadně a elegantně, jako v nějakém detektivním thrilleru. S vynikajícím hlavním padouchem v hlavní roli.

Pouze na rozdíl od filmu se zlo ve tváři osoby v tomto znamení nezrodí, pokud nebylo předem naplánováno. Nenápadně se pomstí, přiměje toho, kdo kdysi dohnala Raka, k řevu a hysterii.

Pomsta je studený pokrm a Panny to vědí jako nikdo jiný. Zástupce z tohoto znamení může zapomenout na bolest, nechat vše v minulosti. Jen tak, abychom této maličkosti nevěnovali pozornost.

Běda však těm, kteří Pannu skutečně urazí. Zástupci tohoto znamení nikdy nezapomínají na dobro, ale ani na zlo. A přesně vědí, jak se pomstít.

Panna si vybere dokonalý okamžik, dokonalý čas, dokonalý způsob... A vnejdůležitějším okamžiku udělá svůj krok. Jedinou ranou, bez lítosti a přemýšlení, se pomstí.

S chladnou hlavou si jasně uvědomí, co dělá a proč. Později bude možné pochopit a odpustit, zapomenout.

A samozřejmě Štíři, protože bez nich se v takovém žebříčku neobejdete. Navzdory své vznětlivé povaze řeší Štíři všechny své záležitosti s chladnou hlavou a jsou také schopni pomsty.

Nikdy nezapomenou na křivdu, protože vědí jistě, že jakmile jednou projeví slabost, určitě se najde někdo, kdo se rozhodne vás pohltit. Proto je lepší dát všem hned vědět, koho se nemají dotýkat.

Dalším bodem je, že Štíři nebudou nasazovat pro všechen rozruch. K tomu mají dostatek sarkasmu a ironie, aby se okamžitě "zakously".

Ne každý má však takové štěstí, existují lidé, kteří mohou Štíra rozzlobit. Pak se zástupce z tohoto znamení vydá na válečnou stezku. Budou zuřivé a neméně ničivé než ledový hurikán, který smete vše, co mu přijde do cesty.

Hlavní foto: google.com