Rak

Rakové patří k nejsentimentálnějším povahám. Mohou se jevit jako hraví, rozpustilí lidé, duše společnosti, ale uvnitř nesou velké břemeno neustálé bolesti a apatie. Toto znamení zvěrokruhu v sobě všechno hromadí, je pro ně obtížné otevřeně mluvit o svých zkušenostech. Rakové si raději nechávají vše pro sebe, než aby se otevřeli a přijali pomoc od druhých.

Ryby

Ryby jsou velmi neklidné osobnosti. Jejich bolest v podstatě pramení z hloupých či méně hloupých starostí a z neschopnosti zlepšit se. Velmi snadno se rozbíjejí. Stačí, aby udělali něco špatně, řekli příliš mnoho nebo se zklamali, a okamžitě propadají zoufalství a většinu života stráví ve snech, které je brzy rozvrátí zevnitř. Těžko se vyrovnávají s prohrami a neúspěchy. Velmi citlivé povahy, které potřebují podporu a lásku.

Blíženci

Tito lidé často trpí bipolární afektivní poruchou. Nálada může být skvělá a pak hrozná. Kvůli těmto výkyvům propadají Blíženci apatii, a tím se vnitřně ztrácejí. Tyto výbuchy často vedou k vyhoření. A často Blíženci potřebují existovat, ne žít...

Kozoroh

Kozorozi se do tohoto seznamu sice nevejdou, ale i tak je zde pro ně místo, i když bohužel. Toto znamení zvěrokruhu je workoholik. Právem mají vše, co chtějí. A když toho nedosáhnou, začnou se ze všeho obviňovat. Pokud Kozorozi nedosáhnou jasně stanoveného cíle, propadají zoufalství a jednoduše ztrácejí motivaci.

Hlavní foto: google.com