Je obtížné s nimi komunikovat. Navazování přátelství, budování vztahů nebo práce. Všichni máme chyby, ale naši hrdinové mají opravdu ty nejtěžší povahy. Následují strategie jejich chování. Pracujte na svých negativních vlastnostech a zlepšete se.

Ryby. Toto znamení se o sebe musí neustále starat. Patří do kategorie lidí, kteří neustále obviňují druhé: "A co ty?" To je oblíbený výraz. Nepřijímá kritiku, okamžitě se vysvětluje a ptá se: "A ty?", Bude se hádat, dokud se neprokáže, že má pravdu a že kritika byla špatná. V tomto ohledu je zvídavý. Považují se za rozhodující, všechny úspěchy svých dětí, manželů a všech ostatních považují za své a tvrdí, že je to jejich zásluha. Věří tomu se vší vážností. Pokud se zamilují, nepřipouštějí si možnost, že by byli opuštěni, otáčejí hlavou až do konce, prostě nevěří, že by je někdo mohl odmítnout. Chtějí, aby vše bylo podle jejich požadavků.

Panny. Pomalý a pedantský, chytřejší než ostatní. Patří do kategorie lidí, kteří budou žít věčně. Myslí na všechno, i na takové drobnosti, které by nikoho nenapadly. Rádi si myslí. Příšerní diskutující, implicitně si myslí, že jsou chytřejší než ostatní, komentují a radí, když se jich nikdo neptá, čímž všechny ruší. Myslí si, že každý by měl smýšlet stejně jako oni, a vůbec neuznávají existenci jiných názorů.

Lev. Jiným vadí přílišná sebejistota představitelů tohoto znamení. Přílišné nároky a touha po luxusu. Jsou sobečtí, často nemají žádné nebo jen málo přátel, vzhledem ke své povaze neodpouštějí, takže mohou zůstat sami. Lidé tohoto znamení nejsou ve vztazích vůdci, jsou spíše jako princezny, o které je třeba pečovat. Vůbec nesnášejí kritiku, špatně pronesené slovo může rozhodnout o osudu vašeho vztahu. Má rád lichotky, považuje se za chytřejšího, krásnějšího atd. než ostatní. Pokud se mu dárek nelíbí, může ho odmítnout.

Hlavní obrázek: google.com