Astrologové věří, že některá znamení zvěrokruhu mají zvláštní moc nad opačným pohlavím. Zdá se, že nedělají nic zvláštního, ale při pohledu na ně se vám zatočí hlava a rozbuší srdce. Kdo jsou tito smrtelní svůdníci (a svůdnice) a jaké je tajemství jejich kouzla?

Štír

Štíři jsou rození svůdníci. Toto znamení má neuvěřitelně silnou sexuální energii a je třeba poznamenat, že Štíři toho využívají.

Vzhledově jsou velmi atraktivní - styloví, sebevědomí a zdánlivě trochu nebezpeční. Smyslnost okořeněná intelektem, to je smrtící koktejl! Lidé v tomto znamení zvěrokruhu s velkým potěšením flirtují, vědí hodně o rafinované hře lásky a zdá se, že vyzařují neviditelné kouzlo svádění. Zároveň jsou Štíři věrnými partnery, neodpouštějí zradu.

Ryby

Od dětství jsou Ryby obklopeny oddanými obdivovateli, ale když se jich zeptáte, jak k tomu došlo, odpoví vám člověk tohoto znamení jen pokrčením ramen.

Přitažlivost ryb je v jejich povaze zakořeněna tak hluboko, že o tom někdy ani nevědí. Ryby se neučí být okouzlující - je to intuitivní. Někdy se stává, že lidé narození v tomto znamení nemají v úmyslu někoho "svést", ale jejich přirozený šarm, schopnost naslouchat partnerovi a výjimečná tajemnost udělají své a člověk se dostane do moci kouzelnice - Ryby.

Lev

Ohniví lvi si snadno "získávají" srdce. Flirtování je pro ně podobné sportu a rádi v něm vítězí.

Charismatičtí Lvi nezůstanou bez povšimnutí v žádné společnosti, jejich krása a přitažlivost se pro mnohé zdají být vítanou trofejí. Ale kdo koho loví? Někdy se milostné hrátky se zástupcem z tohoto znamení zvrhnou v mírně agresivní, ale to je zvláštní kouzlo - s člověkem z tohoto znamení mohou flirtovat jen ti nejlepší. Lvi potřebují neustále cítit, že se o ně ostatní starají, a proto jen málokdo odolá jejich temperamentu.

Hlavní foto: google.com