Samarpita Yashasvini, spisovatelka a odbornice na astrologii z Indie, vyjmenovala znamení zvěrokruhu, která se chtějí nejvíce zavděčit ostatním a téměř nikdy neřeknou slovo "ne", aby nikoho neurazily.

Podle ní se takovým lidem také říká "falešní", protože se přizpůsobují těm, s nimiž komunikují a jsou jim blízcí. To však není zcela správné, protože často zapomínají i na sebe, aby se všichni kolem nich cítili dobře.

Podle astrologa jsou Býci právě takoví, že dělají vše pro druhé, nikoliv pro svůj vlastní prospěch. Mnohem důležitější je pro ně být taktní a ohleduplný člověk. Zástupci tohoto znamení chtějí lidem upřímně pomáhat.

Lvi mají tendenci upřednostňovat potřeby druhých před svými, takže často zapomínají na sebe. To vše nakonec vede k tomu, že Lvi zanedbávají své záliby a zájmy.

Jako perfekcionisté chtějí mít Panny všechno v dokonalém pořádku. To znamená, že vynaloží velké úsilí, aby někomu pomohli z nepříjemné situace a vše napravili.

Váhy nesnášejí konflikty a snaží se jich neúčastnit. Toto znamení nechce někomu říct, že ho nemá rádo. Proto se Váhy budou ke všem chovat co nejlépe, aby se vyhnuly negativním emocím.

Autor se domnívá, že Ryby prakticky neumějí říci slovo "ne". Zástupci tohoto znamení spíše změní své plány a zapomenou na své emoce, než aby odmítli něčí žádost.

Hlavní foto: google.com