Každá žena má v sobě určitou dávku hořkosti, která se může stát přitažlivou. Záleží na tom, z jaké perspektivy se na to díváme! Astrologové tvrdí, že špatné stránky ženy jsou ovlivněny jejím znamením zvěrokruhu. Jste připraveni slyšet o sobě celou pravdu?

Každé znamení zvěrokruhu má své vlastní charakteristiky. Kvůli nim jsou pro některé lidi přitažlivější, zatímco pro jiné odpudivější. Jsou znamení, která jsou náchylnější k podvádění, a jsou ta, která jsou obvykle „bílá a nadýchaná“.

Býk

Mladé dámy ve znamení Býka jsou záludné a nepředvídatelné. Býci se snaží být dobrými ženami a většinou se jim to daří. Jsou inteligentní a silní. Lidé kolem nich proto zcela klidně vylezou na jejich záda a pohodlně se posadí.

A Býk je beze slova nese na zádech. Jednoho dne však zjistí, že už toho má dost. A pak už jen vyplatit toho, kdo může. Ti, kteří Býka trpí, si budou dlouho zoufat a říkat si, jak je to možné? Vždyť všechno bylo v nejlepším pořádku!

Navzdory obecnému mínění je Štír až na čtvrtém místě. Štíři jsou ve své lstivosti upřímní. Své záměry vždy říkají upřímně.

Štír

Podvod je životním stylem ženy ve znamení Štíra. Lstivé manipulace, promyšlené plány, ladné pohyby nejsou podvodem, ale způsobem, jak se uvolnit. Každý, kdo "trefil" háček Štíra, se ho bude držet po zbytek svých dnů.

Myslíte si, že je to nejhorší? Ale ne! Nejhorší je zkřížit Štírovi cestu, protože pak podvod nabude nebývalých rozměrů. Nečekejte slitování!

Rak

Rakové jsou známí svými manipulativními schopnostmi. Ženy ve znamení Raka jsou obvykle podezřívány z podvodu, protože nezištně milují své blízké a mají lhostejný postoj k ostatním. Proč se proti nim spiknout?

Zcela se věnují svým blízkým. Pokud s vámi tedy Rak spojil svůj osud, neuniknete mu, stane se pro vás druhou matkou. Jak můžete urážet tuto svatou ženu? Udělala toho pro vás tolik! V rytmu její melodie budete tančit až do konce svých dnů.

Panna

Panna je zkušený loutkář. V její mysli je mnoho scénářů, podle kterých by měl žít každý. Mistrně je zavádí a žasne nad výsledky.

Ti, kdo hru Panny přehánějí, jsou považováni za „vadné loutky“ a jsou ze hry vyřazeni. Obvykle si toho ale málokdo všimne. Panna manipuluje s ostatními ne pro svůj prospěch, ale pro potěšení. No, ona si to užívá.

Ryby

Ryby jsou nejprolhanějším znamením zvěrokruhu. Géniové lumpáren. Ani Maleficent se jim nevyrovná. Protože žena Ryba je stejně sympatická těm, které upřímně miluje, jako těm, které hodlá zrádně podvést. Navíc nikdy nezavdá příčinu k podezření z nekalých úmyslů.

Jednoduše splete obratnou síť intrik a nešťastný objekt jejích nekalých plánů skočí z útesu, protože si najednou uvědomí, že všude kolem něj jsou nepřátelé a všichni ho nenávidí. Sám Fish je dobrý a laskavý člověk, ale ne dost.

Hlavní obrázek: google.com