Některé účesy vypadají vždy správně. Mezi ně patří účesy s „francouzským“ šikem. Zralé Pařížanky nenosí extravagantní účesy, jejich účesy vypadají docela šedivě. Vědí však, jak to udělat, aby to vypadalo žensky. Především dochází k mírnému přirozenému zanedbání. Někdo řekl (pravděpodobně Chanel): „Vaše vlasy by měly být, jako byste nedávno seskočila z ramene muže, kterého milujete.“

Účesy pro blond vlasy

Nejprve pár slov o módní paletě barev vlasů 2020. Obecně lze říci, že trend se posunul směrem k přírodě. Jedovaté barvy již nejsou zastaralé.

MÓDNÍ BARVY VLASŮ 2020

  • Medová blondýnka.
  • Karamelová blondýnka.
  • Růžová blond (růžově zlatá).
  • Všechny odstíny světle hnědé.
  • Popelavě stříbrná

Níže si můžete prohlédnout účes, který často nosí zralé Francouzky. Jedná se o krátký bob, který mírně zakrývá uši (vlasy vzadu lze zastřihnout tak, aby byla zadní část hlavy kulatá). Vlasy jsou vpředu kratší, ale nemají žádné třásně. Místo toho je boční pramen lehce nedbale odložen a zůstává živě pohyblivý. Pozor na módní barvu vlasů: karamelová blond.

foto: google.com

Stejný model, ale vlasy jsou volnější. Zde to vypadá, jako by se žena vytrhla z objetí svého milého. Přirozené zanedbání je francouzsky elegantní.

foto: google.com

Je to také karamelový blond odstín, ale ve světlejší verzi.

foto: google.com

A tady jsou vlasy obarvené na medovou blond. Účes s otevřeným čelem vypadá vždy inteligentně a vznešeně. Bude slušet ženám s krásným čelem a pěkným oválným obličejem.

foto: google.com

Účesy pro hnědé vlasy

MÓDNÍ BARVY VLASŮ (POKRAČOVÁNÍ)

Pro tmavé vlasy:

  • Tmavě kaštanový.
  • Čokoláda.
  • Tmavá skořice.
  • Tmavá třešeň.
  • Modročerná

Zde platí stejný princip stříhání jako na začátku. Přední prameny jsou kratší a sčesané na stranu, takže jsou pohyblivé. To vytváří lehkou nedbalost a dodává jí to kouzlo.

foto: google.com

Oblíbené jsou barvy vlasů s tmavě třešňovým a vínovým melírem.

foto: google.com

Účesy pro bílé vlasy

VĚČNÁ DEBATA: MÁME NOSIT ŠEDIVÉ NEBO BARVENÉ VLASY?

Ve všech článcích o účesech komentátoři vyvolávají kontroverze. Někteří jsou přesvědčeni, že šedivé vlasy je třeba barvit. Jiní se stejnou vehemencí tvrdí, že šedivé vlasy by se neměly barvit. Každý komentátor považuje svůj názor za jediný správný a nedává oponentovi právo myslet si něco jiného.

Stále platí popelavé a stříbrné odstíny vlasů. Barva může být šedá nebo tónovaná.

foto: google.com

Asymetrie zůstává v módě. V tomto účesu je delší boční část natočená pro jemný a ženský vzhled.

foto: google.com

JAK ZÍSKAT EFEKTIVNÍ ŠEDOU BARVU

Používejte speciální šampony na šedivé vlasy. Tyto šampony proměňují šedivé vlasy. Tyto šampony zlepšují strukturu šedivých vlasů, odstraňují žloutnutí a pórovitost a dodávají vlasům hebkost a lesk.

foto: google.com

Šedivé vlasy můžete lehce obarvit bylinkami.

ŠEDÉ TÓNOVÁNÍ S HEŘMÁNKEM, LÍPA

Květy lípy mají medový odstín, heřmánek zlatavý. Na 1 sklenici vroucí vody potřebujete 4 polévkové lžíce bylinek (s vrškem). Ponořte do termosky a nechte 1,5 hodiny louhovat. Poté je sceďte a horké naneste na vlasy. Nasaďte si plastovou čepici a navrch teplou šálu. Nechte působit 1-2 hodiny. Poté opláchněte (bez šamponu). Bylinný nálev vlasy tonizuje, zlepšuje a uzdravuje.

Hlavní foto: google.com