Sophia Loren je italská herečka a zpěvačka.

Je dokonalá. Je držitelkou obrovského množství ocenění a vyznamenání a vítězkou červených koberců celého světa. Bez Lorenovy účasti se neobešel žádný filmový festival.

Je první ženou, která byla nominována a oceněna Oscarem za hlavní ženskou roli v zahraničním filmu. Její filmografii nelze spočítat na prstech. Všechny muže přiváděla k šílenství. Její chování, manýry, mluva, styl oblékání, účesy, klobouky, dokonce i když kouřila, to bylo nádherné.

Sophia Loren je i ve svých 85 letech etalonem žen. Dlouho dostávala nabídky na účinkování v Hollywoodu, o čemž si každá herečka mohla nechat jen zdát. Měla úžasnou postavu, takže v mnoha filmech byla k vidění nahoře bez.

Aby se Sophia Loren stala populární, musela hodně pracovat. Když potkala svého milého Carla Pontiho, pomohl jí stát se skutečnou královnou.

Starali se o ni stylisté, učitelé etikety ji učili, jak se správně chovat ve společnosti. Mistři jevištní řeči ji naučili, jak správně mluvit. Dokonce byla vyškolena ve všech složitostech líčení, aby vždy vypadala úžasně.

Ponti trval na tom, aby studovala klasickou literaturu, drama a byla co nejvzdělanější.

Ani kniha o Sophii Lorenové nestačí na to, aby napsala, jak úžasná žena to je. Video pod tímto článkem vám pomůže ji lépe poznat, a to pouhým tancem. Uvidíte, že je úžasná. Užijte si sledování a dobře se bavte!

Zdroj: youtube.com

Hlavní fotografie: google.com