Vědí, co od života chtějí, a jdou si za tím. Nikdo se jim neodváží postavit do cesty. Jsou krásné, inteligentní, odvážné a sebevědomé. Tohle je o nich, o ženách tří znamení zvěrokruhu, proti kterým muži prostě nemají žádný obranný mechanismus. Tyto ženy jsou přitažlivé, mají vrozenou silnou energii a dokáží správně využít svůj potenciál.

Lev

Žena Lev je vášnivá a sebevědomá, ví, co chce, a ví, jak toho dosáhnout. Opravdu ráda je středem pozornosti a v tomto směru toho dělá hodně. Její vzhled je vždy dokonalý, oblečení a boty volí vkusně, čehož si muži jistě všimnou. A samozřejmě je to velmi atraktivní žena, která zná svou cenu.

Kromě toho je žena ve znamení Lva obdařena velkou vitalitou, která může inspirovat všechny kolem ní. A není vůbec překvapivé, že muži takové ženě nedokážou odolat. Doslova ji postavili na piedestal a jí se to moc líbí, tohoto vyznamenání se nebojí. Okouzlující, šarmantní, inteligentní, nepřijímá kompromisy, umí okouzlit opačné pohlaví nejen svým vzhledem, ale i silnou a nezávislou povahou, schopností dosáhnout úspěchu v různých oblastech života. S takovou ženou se muž chce stát lepším, aby jí byl hoden.

Štír

Vášnivá žena ve znamení Štíra vyzařuje neuvěřitelnou energii. Pokud si vytyčila cíl svést muže, snadno se jí to podaří a muž si ani nevšimne, jak mu ukradla srdce. Jejímu záměru se nikdo nemůže postavit do cesty a je prostě nemožné odolat jejímu kouzlu, člověk pije jed této štírky s potěšením.

Tyto dámy často zdobí dobrá postava, jasná tvář se smyslnými rty a očima hledícíma přímo do duše, krásné husté vlasy.

Žena ve znamení Štíra se nerada příliš obléká, ale její vytříbený vkus ji nikdy nenechá šlápnout vedle a vše, co má na sobě, vypadá stylově a bez křiklavých barev a doplňků.

Tato femme fatale si vždy vybírá to nejlepší a svého partnera si vybírá sama. Nesnáší průměrnost, takže může být pro muže skutečnou výzvou. Žena ve znamení Štíra dokáže jediným pohledem zničit mužův štít a dokonce ho donutí zapomenout na jeho mužskou hrdost.

Střelec

Úžasný smysl pro humor a laskavé srdce ženy Střelce jsou pro muže velmi přitažlivé. Zná svou cenu, ale nezdá se, že by se snažila někomu zavděčit. Dělá to tak přirozeně, že si člověk ani nevšimne, v jakém okamžiku upadne do sladkého zajetí této nesmírně přitažlivé ženy.

Astrologové tvrdí, že žena Střelec je nejkrásnějším znamením zvěrokruhu. Tato krása ve společnosti přirozeně vyniká. Často má krásný a poněkud protáhlý obličej, vysoké čelo a výrazné oči. Ráda se obléká sportovně, a dokonce i obyčejně, ale když se potřebuje předvést v celé své kráse, udělá to mimořádně stylově a s velkou dávkou inteligence.

Žena Střelec je vždy originální, přátelská, otevřená, s přátelskou povahou, je to typ živé osoby, která nedovolí, aby se její vyvolený nudil jejími bláznivými nápady. Je plná energie, kterou ochotně sdílí s ostatními.

Hlavní fotografie: google.com