Mnoho tisíc let domestikace, selekce a výcviku nebylo zbytečných! My, nehodní lidé, jsme vychovali neuvěřitelně připoutané zvíře hodné chvály. Pes. To, co se nedávno stalo v tureckém Izmitu, šokovalo a zasáhlo tisíce srdcí.

Podle scénáře je postava herce Numana Uzonsoye zraněná, těžce dýchá a sténá bolestí.

foto: lemurov.net

Divadelní skupina vystoupila na městském náměstí, které je přístupné všem, lidem i zvířatům. Během představení spadne hlavní hrdina Uzonsoy z koně a těžce se zraní, musí si lehnout a přehrávat bolest a nikdo není nablízku. Ale zatoulaný pes, který se objevil odnikud, rozhodl jinak. Překvapení diváci si hned neuvědomili, že se jedná o čistou improvizaci a ne o součást hry. Pes, oddaný přítel člověka, když viděl cizince v nesnázích, přispěchal mu na pomoc a naslouchal hlasu svého obětavého psího srdce!

foto: lemurov.net

Herec přiznává, že sám hned nepochopil, co se děje. A pak se někde ztratil tenhle milý pes. Lidé, kteří bydlí v blízkosti náměstí, zvíře poznali - často tu běhá. A nyní chce Uzonsoy najít psa, který ho tak nečekaně "zachránil". Na dobrý skutek je třeba odpovědět dobrým skutkem!

Zdroj: youtube.com

Hlavní foto: lemurov.net