Níže je uvedeno 6 dvojic znamení zvěrokruhu, které se přitahují jako magnet.

Střelec a Blíženci

Tato dvojice je skutečně nadpozemsky přitažlivá. Pokud jde o sexuální život, jsou pro sebe prostě stvořeni.

Takoví partneři si mohou hodiny povídat o životě a společné budoucnosti. Blíženci rádi pomlouvají a povrchně hovoří o různých tématech, zatímco Střelci jsou naopak v rozhovoru vždy velmi otevření a upřímní, což činí vztah ještě zajímavějším a nepředvídatelnějším.

Blíženci jsou vždy připraveni riskovat, aby dosáhli svých cílů, a Střelci jsou jejich věrnými spojenci, kteří jsou vždy připraveni jim v tom pomoci, což činí jejich život ještě zajímavějším a neobvyklejším.

Býk a Štír

Pokud jde o sexuální přitažlivost, Býky velmi přitahují Štíři. Pokud zástupci těchto dvou znamení zvěrokruhu navážou vztah, tráví spolu veškerý volný čas, aniž by opustili postel. Vášeň vře nejen tam, ale i v každodenním životě. Neviditelný magnet dodává vztahu zvláštní citlivost a "pikantnost".

Po nějaké době začne období úžasných dobrodružství slábnout a partneři si v tomto okamžiku začnou uvědomovat, jak moc se od sebe liší. To se projevuje ve všem: v temperamentu, životním stylu a názorech na mnoho věcí. Štír je pro Býka příliš rychlý a impulzivní, zatímco Býk je naopak velmi pomalý a klidný. V takovém spojenectví je pro obě strany velmi obtížné se plně projevit. Nějaká síla jim však nedovolí opustit jeden druhého, a tak jsou připraveni se změnit a zdokonalit, aby tento společný pobyt neskončil.

Kozoroh a Rak

V tomto páru každý z partnerů doplňuje svou spřízněnou duši. Klidný a zdrženlivý Kozoroh nepřestává žasnout nad emocionalitou a smyslností Raka. V sexuálním životě tohoto vztahu je vše v pořádku, protože míchání postav v posteli vytváří bouři nezapomenutelných pocitů a vjemů.

Aby tento vztah nezničili, měli by si Raci co nejméně stěžovat, že je Kozorozi ignorují a nevěnují jim dostatečnou pozornost. Pokud se představitelé těchto znamení zvěrokruhu naučí vzájemně si rozumět a naslouchat si, jejich vztah je odsouzen k úspěchu a dlouhé existenci.

Váhy a Beran

Energický a emocionální Beran může, aniž by si to uvědomoval, podlehnout vlivu vypočítavých a moudrých Vah. Tato znamení zvěrokruhu jsou velmi odlišná, ale již na počátku svého vztahu dokážou najít společnou řeč a žít ve vzájemném porozumění a harmonii.

Racionalita Vah může Beranovi připadat velmi nudná, ale pokud se mu podaří trochu se uvolnit, vztah se může dostat na novou úroveň a přinést mnoho nezapomenutelných emocí a pocitů.

Ryby a Panna

Ryby nezanechávají dobrou náladu a optimistický postoj k životu již od útlého věku. Taková bezstarostnost a bezdůvodná radost může pracovité a střízlivě uvažující Panny vyděsit. Pro tento pár je velmi důležité, aby se snažil najít kompromis již od počátku svého vztahu, a pak další společné zkoumání přinese štěstí i naprostou spokojenost.

Lev a Vodnář

Vodnář není zvyklý nikoho poslouchat, zatímco Lev rád žije podle vlastních pravidel a nespoléhá se na ostatní. Pokud Vodnáři dovolí, aby alespoň trochu rozhodoval za něj, okamžitě se změní ze zlého dravce na milé domácí koťátko. Na tento pár čeká nezapomenutelné dobrodružství, které může trvat celý život.

Hlavní foto: google.com